Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Συναγερμός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: Δάγκωσαν αστυνομικό της Ασφάλειας

Σοκ

11 Μαΐου 2020 10:58
Συναγερμός στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο: Δάγκωσαν αστυνομικό της Ασφάλειας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αστυνομικό της Ασφάλειας που τον συνόδευε δάγκωσε άντρας, ηλικίας περίπου 30-35 ετών, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα. Συναγερμός είχε σημάνει ξανά στο Ιπποκράτειο τις προηγούμενες ημέρες με τρεις καρδιολόγους και έναν χειρουργό να είναι θετικοί στον κορωνοϊό.

Το περιστατικό έγινε χθες Κυριακή νωρίς το απόγευμα, όταν άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από τα κρατητήρια στο νοσοκομείο, γιατί είχε αποπειραθεί νωρίτερα να αυτοκτονήσει με ξυραφάκι.

Κατά τη διάρκεια της περιποίησης των τραυμάτων του, ο άντρας άρχισε να φωνάζει και να κινείται προς τα κάγκελα του 2ου ορόφου του νοσοκομείου. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της Ασφάλειας, στους οποίους έλεγε ότι δεν θέλει να τον πλησιάσουν.

Έπειτα από ένταση που διήρκεσε αρκετή ώρα και ενώ κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για ενισχύσεις, τελικά ένας γιατρός τράβηξε τον άντρα από τα κάγκελα για να μην αυτοκτονήσει. Στη συνέχεια, ο άντρας οδηγήθηκε σε Τμήμα του Νοσοκομείου, όπου σε κατάσταση εκτός ελέγχου δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματα.

Συναγερμός στο Ιπποκράτειο: Σε καραντίνα 21 υγειονομικοί του νοσοκομείου!

Είκοσι ένας υγειονομικοί στην Ωτορινολαρυγγολογική (ΩΡΛ) κλινική Ιπποκράτειο τέθηκαν την Τρίτη σε καραντίνα επτά ημερών, καθώς ένα γιατρός βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό χωρίς να έχει ιστορικό.

Πρόκειται για 11 άτομα νοσηλευτικό προσωπικό και 10 γιατρούς. Κατόπιν αυτών, η κλινική κλείνει για απολύμανση και οι ασθενείς μεταφέρονται. Στην Καλαμάτα, επίσης, το πρώτο θετικό κρούσμα βρέθηκε σε καρδιολόγο.

Μεταξύ αυτών που τέθηκαν σε καραντίνα είναι και ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share