Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκαριστικές εικόνες: Αστυνομικός σκοτώνει άνδρα που του επιτίθεται με μαχαίρι (Video)

Σκληρές στιγμές

11 Μαΐου 2020 10:06
Σοκαριστικές εικόνες: Αστυνομικός σκοτώνει άνδρα που του επιτίθεται με μαχαίρι (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφτηκαν από τη στιγμή που ένας αστυνομικός στο Μέριλαντ των ΗΠΑ πυροβολεί και σκοτώνει έναν άνδρα ο οποίος του επιτίθεται με μαχαίρι. Ενώ, ένας Έλληνας στο Λονδίνο βρίζει τους αστυνομικούς και παίρνει απάντηση... στα ελληνικά!

Ο αστυνομικός Ντέιβιντ Κοέν πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές κατά του 30χρονου Φίναν Μπερχ σε ένα περιστατικό που σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη. Στο βίντεο ακούγεται ο αστυνομικός να καλεί επανειλημμένως τον Μπερχ να πετάξει το μαχαίρι από τα χέρια του και να πέσει στο έδαφος.

«Πέσε κάτω, δεν θέλω να σε πυροβολήσω» ακούγεται να λέει ο Κοέν. Αρχικά ο Μπερχ φαίνεται να οπισθοχωρεί μέχρι που ξαφνικά αρχίζει να τρέχει προς τον αστυνομικό κραδαίνοντας το μαχαίρι με αποτέλεσμα ο Κοέν να τον πυροβολήσει για να τον ακινητοποιήσει. Τελικά ο Μπερχ άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε.

Tρομακτική σκηνή: Αστυνομικός χτυπά με γκλοπ γυναίκα και στη συνέχεια ο φίλος της προσπαθεί να τον πνίξει στη θάλασσα (Video)

Μια τρομακτική σκηνή εξελίχθηκε σε παραλία της Ίμπιζα, με έναν αστυνομικό να επιτίθεται σε μία γυναίκα με το γκλοπ του και στη συνέχεια να πηδάει πάνω του ο φίλος της και να επιχειρεί να τον πνίξει στη θάλασσα. Ενώ, ένας Έλληνας στο Λονδίνο βρίζει τους αστυνομικούς και παίρνει απάντηση... στα ελληνικά!

Ο αστυνομικός σώθηκε μόνο μετά την επέμβαση των υπολοίπων. Τα άτομα συνελήφθησαν, τελικά, για αντίσταση κατά της αρχής και παραβίαση των περιοριστικών μέτρων, ενώ ο άνδρας, που επιχείρησε να πνίξει τον αστυνομικό, κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

26χρονος έφτυσε αστυνομικούς! Συνελήφθη για διασπορά του κορωνοϊού - Σε καραντίνα 14 άτομα

Ένας 26χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής στα νότια προάστια και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα με την κατηγορία της διασποράς του κορωνοϊού. Παράλληλα, τους 17 έφτασαν οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα κατέληξε ένας 78χρονος που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. πήραν εντολή να πάνε στα νότια προάστια γιατί ένα άτομα έσπαγε αυτοκίνητα. Όταν έφτασαν στο σημείο ο 26χρονος άρχισε να τους φτύνει και να τους λέει ότι έχει κορωνοϊό. Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο τμήμα. Εκεί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός είχε επιστρέψει από την Αγγλία στις 22 του μηνός και θα έπρεπε κανονικά να βρίσκεται σε καραντίνα.

Οι Αρχές επικοινώνησαν με τον ΕΟΔΥ και δόθηκαν εντολές 14 αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. που ενεπλάκησαν στο περιστατικό να μπουν σε καραντίνα επτά ημερών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share