Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγικό: Απίστευτες ουρές έξω από τη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας (video)

Κακός χαμός!

11 Μαΐου 2020 08:12
Τραγικό: Απίστευτες ουρές έξω από τη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο κακός χαμός επικρατεί έξω από την ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, με κόσμο να περιμένει να εξυπηρετηθεί σχηματίζοντας μεγάλες ουρές.

Πλάνα του ΣΚΑΪ κατέγραψαν ουρά με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ πριν αυτό ανοίξει για πρώτη φορά σήμερα, μετά το κλείσιμο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό. Επίσης σήμερα ανοίγουν και αρκετά μαγαζιά και μπορείτε να τα δείτε αναλυτικά εδώ.

Ο κόσμος στα πλάνα φαινόταν πάντως να τηρεί τα μέτρα απόστασης και να φορά μάσκες, αλλά η ουρά είναι κάτι το πρωτοφανές, καθώς καλύπτει πολύ μεγάλη απόσταση, με τον κόσμο να περιμένει υπομονετικά από νωρίς το πρωί.

Δείτε ποιες συναλλαγές μπορούν να γίνουν στην ΔΕΗ από σήμερα

Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές. Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.

Για να συνηθίσουμε… θέλει καιρό πολύ: Ουρές και ένταση στην ΕΥΔΑΠ της Ομόνοιας

Φαίνεται πως, για να συνηθίσουμε στα νέα δεδομένα που φέρνει η νέα καθημερινότητα του κορωνοϊού, χρειάζεται πολύς καιρός, καθώς υπάρχουν πληθυσμιακές ομάδες, που δεν ακολουθεί την ψηφιακή διαδικασία, με αποτέλεσμα να υπάρχουν εικόνες ουρών και εντάσεων, σαν αυτές της ΕΥΔΑΠ στην Ομόνοια.

Η ουρά, μάλιστα, φτάνει μέχρι… την πλατεία της πολυσύχναστης περιοχής της Αθήνας, με τους περισσότερους εξυπηρετούμενους να είναι μεγαλύτερης ηλικίας, ενώ ένας έντονος διάλογος κόντεψε να προηγηθεί ανάμεσα σε πολίτη και υπάλληλο, η οποία θέλησε να δώσει στο Open τις απαραίτητες διευκρινίσεις, για το πώς γίνεται η εξυπηρέτηση. Τα μέτρα ασφαλείας, τουλάχιστον, τηρούνται σε αντίθεση με προηγούμενες περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

«Οι πολίτες εξυπηρετούνται γρήγορα και ανά δύο», είπε η υπάλληλος, για να της απαντήσει ο πολίτης πως «λέτε ψέμματα, ένας-ένας μπαίνουμε και η αναμονή είναι πάνω από μία ώρα». Σε κάθε περίπτωση, η ουρά ήταν τόσο μεγάλη, που ο αρμόδιος Υπουργός, Κώστας Καραμανλής, επενέβη άμεσα, ζητώντας από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΥΔΑΠ, ώστε να ενημερώσει την εξυπηρέτηση των πολιτών ψηφιακά.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share