Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μητέρα άφησε μόνο το 6 μηνών μωρό της για να χαζέψει στο facebook και το βρέφος...

Σοκ

10 Μαΐου 2020 13:47
Μητέρα άφησε μόνο το 6 μηνών μωρό της για να χαζέψει στο facebook και το βρέφος...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια μητέρα δύο παιδιών κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης, αν μια αστυνομική έρευνα διαπιστώσει πως κατά τη στιγμή του θανάτου του μωρού της εκείνη ήταν συνδεδεμένη στο Facebook. Ενώ, σε μία άλλη περίπτωση ένα μωρό γεννήθηκε κανονικά αλλά η μητέρα και οι γιατροί «πάγωσαν»... μόλις το αντίκρυσαν!

Η 23χρονη συνελήφθη στο Τελ Αβίβ και η αστυνομία πιστεύει ότι κοιτούσε το τηλέφωνό της το 10λεπτο που πνιγόταν η κόρη της Naomi στην μπανιέρα του σπιτιού της. Τον Ιούλιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για πνιγμό, αλλά πέθανε μετά από μια εβδομάδα σε κώμα, σύμφωνα με το Mirror.

Η κ. Lynton, η οποία είναι παντρεμένη με τον Ilan Lynton, περιμένει την απόφαση των αρχών για να μάθει αν θα κατηγορηθεί τελικά για το θάνατο του παιδιού της. “Η αστυνομία εξετάζει αν σέρφαρε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αντί να φροντίζει την κόρη της.”

“Η μητέρα είναι συντετριμμένη από το χαμό του μωρού και τώρα έχει να αντιμετωπίσει και μια πιθανή φυλάκιση.” Η κ. Lynton είπε ότι άφησε μόνο του το μωρό για να πάει στην τουαλέτα, ωστόσο οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι τη στιγμή του πνιγμού του μωρού εκείνη ήταν στο διαδίκτυο από το κινητό της τηλέφωνο.

Ο σύζυγός της επιβεβαίωσε στη Mirror ότι η αστυνομία πήρε το τηλέφωνό της και εξετάζει αν ήταν η κ. Lynton ήταν στις εφαρμογές κοινωνικών μέσων ενημέρωσης εκείνη τη στιγμή. Ο δικηγόρος της, Ofer Bartal, δήλωσε ότι η μητέρα προσπάθησε να επαναφέρει την 6 μηνών κόρη της στη ζωή και πως τώρα περιμένουν να μάθουν αν θα την καταδικάσει η αστυνομία του Τελ Αβίβ.

Η αστυνομία εξετάζει διάφορες πιθανές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης της παραμέλησης της εποπτείας παιδιού. Ο κ. Lynton μετακόμισε στο Ισραήλ από το Shoreditch του Λονδίνου πριν από πέντε χρόνια μαζί με τον σύζυγό της και την μεγαλύτερη κόρη τους Elizabeth. Το ζευγάρι είναι σε διάσταση από το θάνατο της μικρής Naomi.

Η φωτογραφία που σόκαρε τον κόσμο - Άνδρας κρέμασε το 15 μηνών μωρό του απ' το μπαλκόνι για να...

Η φωτογραφία αυτή έχει προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο και έχει σοκάρει τον κόσμο με έναν άνδρα να κρεμάει το 15 μηνών μωρό του απ' το μπαλκόνι για να... πάρει 1000 like! Ενώ, μια φωτογραφία από το σπήλαιο έκανε μια γυναίκα να χάσει 67 ολόκληρα κιλά. Τι είδε και την έκανε να πάρει αυτή την απόφαση;

Το συγκεκριμένο περιστατικό διαδραματίστηκε σε πολυκατοικία στην πόλη Bab Ezzouar στην Αλγερία. Η ανάρτηση του ανώνυμου άντρα από την Αλγερία σήκωσε θύελλα αντιδράσεων με το σύνολο των χρηστών να ζητά να αποδοθεί δικαιοσύνη για να προστατευτεί με κάποιο τρόπο το παιδί. Αμέσως έγινε αναφορά για κακοποίηση παιδιού και τελικά ο άντρας συνελήφθη.

Στην απολογία του ο άντρας ισχυρίστηκε ότι επεξεργάστηκε τη φωτογραφία μέσω Photoshop και ότι τραβήχτηκε σε μπαλκόνι με προστατευτικά κάγκελα, τα οποία μέσω του προγράμματος αφαιρέθηκαν για να φαίνεται ότι το παιδί αιωρείται στο κενό. Στο τέλος ομολόγησε την αλήθεια λέγοντας ότι «απλώς αστειευόταν».

Ο άντρας αυτός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης δύο ετών και δικαίως. Έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ενός παιδιού μόνο και μόνο για να κερδίσει μερικά like στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share