Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Φρίκη: 57χρονος έθαψε ζωντανή την 79χρονη παράλυτη μητέρα του (Video)

Βρέθηκε 3 μέρες μετά - Συγκλονίζει η στιγμή της διάσωσης

8 Μαΐου 2020 12:47
Φρίκη: 57χρονος έθαψε ζωντανή την 79χρονη παράλυτη μητέρα του (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φρίκη επικρατεί στην Κίνα, όπου ένας 57χρονος άνδρας έθαψε ζωντανή την 79χρονη παράλυτη μητέρα του σε εγκαταλειμμένο τάφο. Ενώ ακόμη μία συγκλονιστική ιστορία είναι αυτή του 6χρονου Πίτερ που είχε χαθεί για 20 ολόκληρα χρόνια με την εξαφάνισή του να αποτελούσε μυστήριο. Είκοσι χρόνια αργότερα, η μητέρα εξομολογήθηκε κάτι σοκαριστικό!

Βίντεο που δημοσιεύτηκε δείχνει την συγκλονιστική στιγμή της διάσωσης της γυναίκας, καλυμμένη με λάσπη. Αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνιση της 79χρονης, ήταν η νύφη της η οποία πρόσεξε ότι έλειπε. Σύμφωνα με δηλώσεις της, ο άντρας της, Μα, πήγε μια βόλτα με την μητέρα του το Σάββατο το πρωί αλλά η 79χρονη δεν επέστρεψε ποτέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μά είχε στείλει τη μητέρα του για να μείνει με συγγενείς, αλλά η σύζυγός του κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για την εξαφάνισή της και ο 57χρονος κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Ομολόγησε ότι είχε θάψει τη μητέρα του σε έναν ερημικό τάφο, νότια της κομητείας Jingbian, σύμφωνα με επίσημη δήλωση της αστυνομίας.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο χώρο, μπορούσαν να ακούσουν αμυδρά μια κραυγή για βοήθεια. Βρήκαν το νεκροταφείο και κατάφεραν να εντοπίσουν και την άτυχη γυναίκα. Η 79χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για θεραπεία όπου παραμένει σε σταθερή κατάσταση. Ο γιος της συνελήφθη λόγω υποψίας για απόπειρα δολοφονίας και παραμένει υπό κράτηση.

Μητέρα τοποθέτησε κάμερα στο δωμάτιο της κόρη της - Η συνέχεια σοκάρει (Video)

Μητέρα τοποθέτησε κάμερα μέσα στο δωμάτιο της κόρη της, στη συνέχεια όμως ακολούθησε ο απόλυτος τρόμος. Ακόμη μία ανατριχιαστική υπόθεση είναι επίσης με κάποιους άλλους γονείς να τοποθετούν κρυφή κάμερα στο δωμάτιο της κόρης τους και όταν έπαιζε αντίκρισαν κάτι σοκαριστικό.

Κάποιος απόκτησε πρόσβαση στην κάμερα ασφαλείας του συστήματος και χρησιμοποίησε την επικοινωνία για να παρενοχλήσει την 8χρονη, λέγοντας της ότι ήταν ο Άγιος Βασίλης ενώ την ενθάρρυνε να καταστρέψει το δωμάτιο.

Η μητέρα του κοριτσιού, δήλωσε ότι εγκατέστησε την κάμερα στο δωμάτιο, ώστε να μπορεί να την παρακολουθεί ενώ εργάζονταν.«Έκανα πολλές έρευνες πάνω σε αυτά τα συστήματα προτού τα αποκτήσω. Πίστεψα πως ήταν ασφαλές», είπε.

Η παραβίαση έγινε όταν η μητέρα έλειπε, αλλά ο πατέρας ήταν στο σπίτι. Στο βίντεο φαίνεται πως το κορίτσι ακούει θόρυβο και ομιλία από το δωμάτιο και πάει να δει τι συμβαίνει. Στη συνέχεια στέκεται νευρική στο δωμάτιο ενώ ακούγεται ένα τραγούδι από το θρίλερ Insidious.

«Ποιος είναι;» ρωτάει το κορίτσι. «Είμαι ο καλύτερος σου φίλος. Ο Άγιος Βασίλης. Δεν θες να γίνουμε φίλοι;», λέει η φωνή στην κάμερα. Η φωνή συνέχιζε να μιλά στο κορίτσι και ακούγεται να του λέει να καταστρέψει το δωμάτιό του και να σπάσει την τηλεόραση. Η μικρή ρωτά ξανά και ξανά τον άγνωστο «ποιος είσαι;» και τελικά φεύγει από το δωμάτιο, πηγαίνει στον πατέρα της και του λέει πως κάτι περίεργο συμβαίνει στο δωμάτιο. Η μητέρα δήλωσε σοκαρισμένη και λέει πως στην προσπάθειά της να προστατέψει την κόρη της, την έθεσε σε νέο κίνδυνο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share