Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

4χρονο κοριτσάκι με καρκίνο αποχαιρέτησε τον πατέρα της μέσα από ένα τζάμι - 7 εβδομάδες μετά...

Ραγίζει καρδιές

8 Μαΐου 2020 11:02
4χρονο κοριτσάκι με καρκίνο αποχαιρέτησε τον πατέρα της μέσα από ένα τζάμι - 7 εβδομάδες μετά...

Μια 4χρονη με καρκίνο είχε επιτέλους την ευκαιρία να αγκαλιάσει τον πατέρα της μετά από επτά μεγάλες εβδομάδες, λόγω της πανδημίας COVID-19. Δείτε την συγκινητική στιγμή στο Athensmagazine.gr

Η Μίλα Σέντον, από το Falkirk της Σκωτίας, έκλεψε τις καρδιές του έθνους όταν φάνηκε να φιλά τον πατέρα της Σκοτ, 50 ετών, μέσα από ένα γυάλινο παράθυρο στην αρχή του lockdown του Ηνωμένου Βασιλείου. Η ιστορία τους συγκινεί, όπως και μια άλλη στην Σκωτία, με έναν άνδρα που έχασε την μητέρα του και μπήκε σε καραντίνα, μη έχοντας την ευκαιρία να πάει στην κηδεία της. Ο κορωνοϊός είναι πλήγμα και στις ανθρώπινες σχέσεις...

Το κοριτσάκι, του οποίου το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ήδη σε κίνδυνο, έμενε στο σπίτι με τη μητέρα της, Lynda, 36, ενώ ο πατέρας της έμεινε αλλού για να μειώσει τον κίνδυνο να έρθει σε επαφή με τον θανατηφόρο κορονοϊό.

Αλλά τώρα το ζευγάρι επανενώθηκε καθώς ο Σκοτ, ο οποίος είναι μηχανικός σέρβις, μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι για να είναι μαζί με την οικογένειά του χθες - μετά από δύο εβδομάδες αυτοαπομόνωσης για να διασφαλίσει ότι δεν είχε συμπτώματα της ασθένειας.

Η Μίλα, διαγνώστηκε με λευχαιμία τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, και στην συνάντηση τους, τους βλέπουμε να αγκαλιάζονται με δάκρυα στα μάτια.

Αλλά η Μίλα δεν ήταν η μόνη που ήταν εκστασιασμένη για να δει τον Σκοτ ​​καθώς η σύζυγός του Λίντα παραδέχτηκε ότι χρειαζόταν τον σύζυγό της, καθώς το κοριτσάκι τους πρόκειται να ξεκινήσει μα νέα θεραπεία στεροειδών σε δύο εβδομάδες.

Η στιγμή της συνάντησης

Η Λίντα είπε: «Δεν είπαμε στη Μίλα ότι ο μπαμπάς της επέστρεφε για να μείνει, νόμιζε ότι ερχόταν να επισκεφτεί το παράθυρο κανονικά, αλλά την εξέπληξε και είπε ότι μπορώ να μπω μέσα.

«Ήταν κάπως επιφυλακτική για να πάει κοντά, αλλά ο Σκοτ ​​είπε ότι« μπορείς να μου δώσεις μια πραγματική αγκαλιά ».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share