Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία» - Απειλές από το Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης

Εκτός εαυτού ο Σταύρος Τζουλάκης

7 Μαΐου 2020 17:30
«Θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία» - Απειλές από το Δήμαρχο της Νέας Σμύρνης
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Εκτός εαυτού βρισκόταν ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, ο οποίος εκτόξευσε απειλές απέναντι σε όσους δεν τηρούν τα μέτρα για τον κορωνοϊό και τόνισε, ότι θα αναγκαστεί να κλείσει την πλατεία, όπως έκανε και ο Νίκος Χαρδαλιάς με αυτήν της Αγίας Παρασκευής.

Ο Σταύρος Τζουλάκης μίλησε στο «OPEN News» για την εικόνα στις πλατείες και αναφερόμενος σε αυτή της Νέας Σμύρνης, υποστήριξε: «Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας. Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους».

Επίσης, πρόσθεσε πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Στην πλατεία γίνεται διακίνηση ναρκωτικών…» - Καταγγελίες-«βόμβα» από τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής

Καταγγελίες-«βόμβα» για διακίνηση ναρκωτικών στην άνω πλατεία στην Αγία Παρασκευή κάνει ο Δήμαρχος της περιοχής, Βασίλης Ζορμπάς.

Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ Αστυνομίας και συγκεντρωμένων στη συγκεκριμένη πλατεία, μιλώντας στο Mega, o δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, έκανε λόγο πως «η συγκεκριμένη πλατεία πιθανόν να αποτελεί το μεγαλύτερο κέντρο διακίνησης ναρκωτικών στην περιοχή».

Μάλιστα, όπως τόνισε, υπάρχουν πληροφορίες ότι οι νέοι θα ξανά συγκεντρωθούν απόψε το βράδυ στην πλατεία, για να δώσουν συνέχεια στα γεγονότα με την Αστυνομία.

Παράλληλα, το γεγονός ότι συγκεντρώθηκαν περί τα 800 άτομα χθες (5/5), και 500 τη Δευτέρα (4/5), όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος, πέραν όλων των υπολοίπων, δημιουργείται κίνδυνος για τη διασπορά κορωνοϊού.

«Όλοι ξέρουν ότι γίνεται διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή. Η Αστυνομία σήκωσε τα χέρια ότι δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Στα Εξάρχεια όμως είχε τη δύναμη» είπε ο κ. Ζορμπάς.

Οι μαζώξεις στην πλατεία, σύμφωνα με τον δήμαρχο, πραγματοποιήθηκαν ύστερα από ένα κάλεσμα σε διαμφισβητούμενο ιστότοπο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share