Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σκυλίτσα θήλαζε εγκαταλελειμμένο 2χρονο αγοράκι

Ανατριχιαστικό!

7 Μαΐου 2020 15:11
Σκυλίτσα θήλαζε εγκαταλελειμμένο 2χρονο αγοράκι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες εικόνες από μια ιστορία που είχε συγκλονίσει τον πλανήτη. Ένα γυμνό και υποσιτισμένο αγοράκι 2 ετών βρέθηκε ανάμεσα σε σκουπίδια στο λιμάνι Αρικα στη Χιλή, να το κρατά κυριολεκτικά στη ζωή μια σκυλίτσα που το θήλαζε.

Το όνομα του σκυλιού είναι Ρέινα, δηλαδή, βασίλισσα και περιφερόταν στις παράγκες, τρώγοντας σκουπίδια. Το παιδάκι είχε εγκαταλειφθεί από τους γονείς του γυμνό και μόνο σε ένα μηχανουργείο. Το παιδί λιμοκτονούσε από την ασιτία. Μια ιστορία που θυμίζει απίστευτα την αντίστοιχη με σκύλο που είχε γίνει ο φύλακας άγγελος ενός μικρού αγοριού.

Οι Αρχές το βρήκαν ξαπλωμένο στην κοιλιά του σκυλιού, να ακουμπά το στόμα του στις θηλές του σκύλου και οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως θα πέθαινε εάν η Ρέινα δεν το ζέσταινε και δεν το θήλαζε.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και η αστυνομία εντόπισε την μητέρα του που είναι αλκοολική. Γείτονες κατήγγειλαν ότι το πέταξε γυμνό σε ένα σωρό από σκουπίδια.

Η περιοχή που διαδραματίστηκε το γεγονός είναι μια από τις πολλές φτωχογειτονιές της Χιλής, που βρίσκεται 1.240 μίλια βόρεια του Σαντιάγο.

Μια σκυλίτσα δεν ξεκολλούσε από αυτόν τον τάφο - Όταν είδαν τι έκρυβε μέσα...πάγωσαν

Αυτή η σκυλίτσα δεν έφευγε με τίποτα από τον τάφο της φωτογραφίας. Μόλις δείτε τον λόγο και τι έκρυβε μέσα σε αυτόν, θα δακρύσετε.

Μια σπαρακτική φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου: ένα καταβεβλημένο σκυλάκι από τη Σερβία να κάθεται πάνω σε έναν τάφο. Όλοι πίστευαν πως έσκαβε εκεί για να είναι πιο κοντά στον ιδιοκτήτη της, όπως έκανε αυτός ο σκύλος εδώ που δεν έλεγε να εγκαταλείψει το αφεντικό του, η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική…

Αυτή δεν είναι μια ιστορία που αφορά το θάνατο, αλλά τη ζωή. Η διασώστης Βέσνα Μιχαλόβσκι ανακάλυψε πως επρόκειτο για μια μητέρα που είχε σκάψει κάτω από τον τάφο για να δημιουργήσει μια ασφαλή φωλιά για τα κουταβάκια της!

Η Βέσνα πήρε τα σκυλάκια σπίτι της και αμέσως άρχισε να τα φροντίζει. Δε θα ήταν πλέον αναγκασμένα να αναζητήσουν καταφύγιο σε ένα νεκροταφείο…

Ευτυχώς τα κουταβάκια ήταν καλά στην υγεία τους και όλη η οικογένεια άρχισε να συνέρχεται μόλις έφαγαν καλά και τους πήγαν στον κτηνίατρο. Ήταν ξεκάθαρο πως η μαμά τους πάντα φρόντιζε να είναι ζεστά και ασφαλή.

Δεν άφηνε ποτέ το πλευρό τους, αλλά ήταν παραπάνω από ευγνώμων για τη βοήθεια της Βέσνα . Με αγάπη και καλοσύνη, πλέον θα έχουν όλα τη ζωή που τους αξίζει.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share