Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Όταν δείτε την εικόνα από αυτό το ατύχημα θα ανατριχιάσετε - ΟΙ λόγος αν παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε

Σοκ!

7 Μαΐου 2020 14:42
Όταν δείτε την εικόνα από αυτό το ατύχημα θα ανατριχιάσετε - ΟΙ λόγος αν παρατηρήσετε καλύτερα θα καταλάβετε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν μάθετε τι συνέβη σε αυτό το σφοδρό δυστύχημα θα ανατριχιάσετε, απόδειξη είναι η παρακάτω σοκαριστική φωτογραφία!

Οι οικογένειες δύο γυναικών και ενός μωρού που σκοτώθηκαν σε τροχαίο ατύχημα λένε πως μία παράξενη φωτογραφία που τραβήχτηκε στον τόπο του δυστυχήματος τους παρηγορεί. Η Hannah Simmons, 23, και η 9 μηνών κόρη της, A’lannah, μαζί με την φίλη τους, Gainesville, από την Georgia, έχασαν την ζωή τους.

Η κυρία Simmons έχασε τον έλεγχο του αμαξιού και χτύπησε σε ένα άλλο αυτοκίνητο. Το ατύχημα προκάλεσε μποτιλιάρισμα και η οδηγός Anisa βρέθηκε αποκλεισμένη καθώς πήγαινε προς την δουλειά της.

Για να αποδείξει στο αφεντικό της πως ήταν παγιδευμένη, έβγαλε μία φωτογραφία από το δυστύχημα. Η φωτογραφία δείχνει μία ακτίνα φωτός να κατεβαίνει στο αμάξι και οι οικογένειες των θυμάτων λένε πως τους έδωσε ελπίδα.

Όταν η Gannon είδε την φωτογραφία, πίστευε πως αυτό που έβλεπε ήταν «το μονοπάτι προς τον ουρανό.»‘

Ενώ οι περισσότεροι λένε πως ήταν κάποια αντανάκλαση, η Gannon λέει πως δεν έγιναν έτσι τα πράγματα. ‘Είναι απερίγραπτο, βασικά φαίνεται σαν να φεύγουν.’

Αργότερα, η Gannon έψαξε την μητέρα της Hannah Simmons, Judy, η οποία της είπε πως αυτή η φωτογραφία ήταν ένα πολύ σημαντικό δώρο. ‘Η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε για κάποιο λόγο – για να με ηρεμήσει. Η Hannah ήταν η καλύτερή μου φίλη και θα με προσέχει τώρα από ψηλά,’ είπε η μητέρα του θύματος.

Εσείς τι πιστεύετε πως είναι αυτή η ακτίνα φωτός;

Αδιανόητο: Μπήκε ανάποδα στη Λεωφόρο Αθηνών και προκάλεσε τροχαίο

Αδιανόητο είναι αυτό, που συνέβη στη Λεωφόρο Αθηνών, με έναν οδηγό, όπως δείχνει το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα, στο σημείο όπου υπάρχει διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα να προκαλέσει τροχαίο ατύχημα.

Ο οδηγός κινούνταν αντίθετα στην αριστερή λωρίδα στο ύψος του Σκαραμαγκά, αποτελώντας έναν κινούμενο κίνδυνο για όλους τους υπόλοιπους οδηγούς.

Όπως φαίνεται πάντα στο βίντεο, τελικά ο ασυνείδητος αυτός οδηγός δεν απέφυγε το ατύχημα, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστό εάν από τη σύγκρουση υπήρξαν και τραυματίες, ενώ σε άλλο ατύχημα φαίνεται ο οδηγός να πυροβολεί πεζούς.

Δείτε το βίντεο:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share