Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέπλο μυστηρίου: Αγνοείται ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί - Βρέθηκαν δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους (photo)

Σοκ

6 Μαΐου 2020 12:10
Πέπλο μυστηρίου: Αγνοείται ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί - Βρέθηκαν δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένα πέπλο μυστηρίου επικρατεί σε μία υπόθεση εξαφάνισης στις ΗΠΑ με ένα ζευγάρι γυναικών που μόλις είχαν αρραβωνιαστεί να αγνοείται και να εντοπίζονται δυο πτώματα σε αυτοκίνητο όμοιο με το δικό τους. Ενώ, ένα άγριο έγκλημα έγινε στη Φλόριντα των ΗΠΑ με 44χρονο άνδρα να ομολογεί ότι σκότωσε τη γυναίκα του, τα τρία παιδιά τους και τον σκύλο που είχε η οικογένεια μέσα στο σπίτι τους.

Η 27χρονη Στέφανι Μαγιόργκα και η 25χρονη Πέιτζ Εσκαλέρα εξαφανίστηκαν από τη Βόρεια Καρολίνα στις 15 Απριλίου χωρίς να έχουν μαζί τους, κινητό τηλέφωνο, λάπτοπ ή ρολόι και αφού μπλόκαραν τους φίλους τους στα social media.

Η αστυνομία, όπως αναφέρει η Mirror, επιβεβαιώσε ότι το αυτοκίνητο στο οποίο βρέθηκαν τα πτώματα ήταν το ίδιο μοντέλο και το ίδιο χρώμα με εκείνο στο οποίο οι δύο κοπέλες εθεάθησαν τελευταία φορά αλλά οι σοροί ήταν σε προχωρημένη σήψη και δεν είναι δυνατόν να γίνει άμεση ταυτοποίηση.

Οι δύο γυναίκες είχαν καταγραφεί σε κάμερα ασφαλείας να φεύγουν από το σπίτι τους με το αυτοκίνητο. Η αστυνομία και το FBI έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους από τις 19 Απριλίου, όταν η συγκάτοικος των δύο κοριτσιών δήλωσε την εξαφάνισή τους. Οι οικογένειες και των δύο είναι συντετριμμένες και απευθύνουν έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθούν.

41χρονος Ουκρανός «Χάνιμπαλ Λέκτερ» - Έκοψε τα πόδια της φίλης του, τα μαγείρεψε και τα έφαγε γιατί... πείνασε

Μπροστά σε ένα φρικιαστικό έγκλημα βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην Ουκρανία που κλήθηκαν να ερευνήσουν την υπόθεση εξαφάνισης μιας 50χρονης γυναίκας καθώς όπως διαπίστωσαν την είχε δολοφονήσει ο 41χρονος φίλος της, ο οποίος στη συνέχεια την τεμάχισε και έφαγε τα πόδια της επειδή… πείνασε! Επίσης, ένα μακάβριο έγκλημα εξελίχθηκε στις ΗΠΑ με έναν 18χρονο μαζί με τον φίλο του να δολοφονούν εν ψυχρώ τους γονείς της κοπέλας του επειδή δεν τον άφηναν να την δει λόγω... κορωνοϊού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η Daily Mail, επικαλούμενη την ουκρανική αστυνομία, ο κανίβαλος σκότωσε την 50χρονη σύντροφό του στις 13 Απριλίου. Χρησιμοποίησε ένα κουζινομάχαιρο για να της κόψει τον λαιμό. Στη συνέχεια έκοψε τα πόδια της και το υπόλοιπο σώμα το έβαλε σε ένα σάκο, τον οποίο πέταξε στις όχθες ενός ποταμού, σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι του.

Ένας περαστικός, που είχε πάει για ψάρεμα με τα παιδιά του, έκανε τη φρικιαστική ανακάλυψη. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κατά την έρευνα που ακολούθησε, περίοικοι αναγνώρισαν το θύμα και υπέδειξαν το σπίτι του συντρόφου της.

Όταν οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο σπίτι του, τον βρήκαν να τηγανίζει κομμάτια από τα τεμαχισμένα πόδια του θύματος. Ομολόγησε στους αστυνομικούς πως είχε μαγειρέψει νωρίτερα και άλλα, τα οποία είχε φάει επειδή πεινούσε. Ο κανίβαλος αναμένεται να οδηγηθεί τις επόμενες ημέρες ενώπιον της Δικαιοσύνης, προκειμένου να λογοδοτήσει για την αποτρόπαιη δολοφονία.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share