Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Χαμός και στη Κηφισιά: Take away κοκτέιλ και συγχρωτισμός έξω από γνωστό μπαρ

Τα σχόλια δικά σας!

6 Μαΐου 2020 09:35
Χαμός και στη Κηφισιά: Take away κοκτέιλ και συγχρωτισμός έξω από γνωστό μπαρ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γνωστό μπαρ στην Κηφισιά σέρβιρε χθες το βράδυ take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου.

Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις, όπως έγινε και στην Αγία Παρασκευή, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες συμμορφώθηκαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους για take away σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών.

Οι υπεύθυνοι λοιπόν του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

Βίντεο-ντοκουμέντο από τα άγρια επεισόδια στην Αγία Παρασκευή - 300 νεαροί εν μέσω κορωνοϊού παρτάρουν με μπύρες...

Άγρια επεισόδια εξελίχθηκαν τα μεσάνυχτα στην πλατεία του Αγίου Ιωάννη στην Αγία Παρασκευή, όταν ομάδα περίπου 300 νεαρών συγκεντρώθηκε στο σημείο, προκειμένου να κάνει πάρτι με μπύρες και μουσική εν μέσω... κορωνοϊού.

Στην περιοχή μετέβησαν διμοιρίες των ΜΑΤ, τα μέλη των οποίων δέχθηκαν πέτρες και μπουκάλια από τους συγκεντρωμένους, οι οποίοι παρέμειναν στη πλατεία, φωνάζοντας ύβρεις κατά των Αστυνομικών.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με όσα συνέβησαν τα ξημερώματα:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share