Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Βροχές και καταιγίδες σήμερα, ζέστη από τις...» - Αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)

Η πρόβλεψη του έμπειρου μετεωρολόγου

6 Μαΐου 2020 01:18
«Βροχές και καταιγίδες σήμερα, ζέστη από τις...» - Αναλυτική πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αλλαγή θα παρουσιάσει σήμερα ο καιρός με βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, ενώ ζέστη αναμένουμε από τις 12 Μαΐου σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου. Με τον Γιάννη Καλλιάνο επίσης να προειδοποιεί για την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων

Αναλυτικά όσα έγραψε ο έμπειρος μετεωρολόγος στη σελίδα του στο Facebook:

Πρόθυμος ο Μάιος να παραδώσει, για κάποιες ημέρες τουλάχιστον, τα ηνία στο καλοκαίρι από βδομάδα! Σε αντίθεση με τη βόρεια Ελλάδα ιδιαίτερα έντονη θα είναι η αίσθηση της ζέστης πάντως και την Τετάρτη 6/5 στην κεντρική και νότια χώρα συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής

Δροσιά όμως την Πέμπτη 7/5 με πρόσκαιρες βροχές και στα νότια. Σε τροχιά καλοκαιρίας από την Παρασκευή με τη θερμοκρασία σε σταδιακή άνοδο και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες με αρκετή ζέστη κατά τόπους, χοντρικά από τις 12 και μέχρι περίπου και τις 18-19 Μαϊου!!! (σύμφωνα και με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία)

Για την αλλαγή του καιρού την Τετάρτη στη βόρεια Ελλάδα και για περισσότερες λεπτομέρειες στο δελτίο καιρού:

«Μίνι καλοκαίρι με πάνω από 30 βαθμούς» - Ο Τάσος Αρνιακός προειδοποιεί για τον καιρό

Ο Τάσος Αρνιακός μας προειδοποιεί για τον καιρό των επόμενων ημερών, κάνοντας πρόγνωση για θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών από την επόμενη εβδομάδα στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Η Χριστίνα Σούζη, ωστόσο, φέρνει τη δική της ανατροπή για τον καιρό.

Ο έμπειρος μετεωρολόγος μίλησε για ηλιοφάνεια σε σχεδόν όλη την χώρα σήμερα (5/5), με τους ανέμους στα 6 μποφόρ και τον υδράργυρο μέχρι τους 26 βαθμούς. Την Τετάρτη (6/5) και την Πέμπτη (7/5), ωστόσο, θα επικρατήσει κακοκαιρία σε αρκετές περιοχές με τους ανέμους έως και 7 μποφόρ, αλλά από Παρασκευή (8/5) το σκηνικό θα θυμίζει… καλοκαίρι.

Δείτε το βίντεο με την πρόγνωση του Τάσου Αρνιακού στο Athensmagazine.gr:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share