Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV (photo-video)

Σοκ

5 Μαΐου 2020 17:49
Πρώην παίκτης του ελληνικού X-Factor θετικός στον HIV (photo-video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O Bradley White-Dale ήταν ο τραγουδιστής που γνωρίσαμε μέσα από το X-Factor το 2016 καθώς μαζί τον Παναγιώτη Πάλλη, ήταν οι «Stereo Soul», όπου έφτασαν μέχρι και τον τελικό του μουσικού talent show. Ενώ, επίσης ένας πρώην παίκτης του X Factor κατηγορείται για το βιασμό τριών γυναικών!

ο Bradley White ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, πως πριν λίγες ώρες διαγνώστηκε θετικός στο ιό HIV, ο οποίος προκαλεί την νόσο του AIDS.

Χαμός στη σκηνή του X-Factor! Η επέμβαση της Δέσποινας Βανδή! (Video)

Χαμός έγινε στη σκηνή του X-Factor, με την Δέσποινα Βανδή να επεμβαίνει, ενώ στο παρελθόν η ίδια είχε υποπέσει σε μία γκάφα με την έναρξη του σόου!

Συγκεκριμένα, οι AC² παρουσίασαν μία εκπληκτική εκτέλεση του δημοφιλούς τραγουδιού "Chandelier" ωστόσο φάνηκε πως η ερμηνεία τους δεν άρεσε το ίδιο σε όλους τους κριτές.

Συγκεκριμένα, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αντέδρασαν και σχολίασαν πως δεν τους άρεσε και τόσο η εμφάνιση, ενώ από την άλλη ο Χρήστος Μάστορας και ο Γιώργος Θεοφάνους τη βρήκαν εξαιρετική.

Το ίδιο και η Δέσποινα Βανδή η οποία ξετρελάθηκε και απάντησε αμέσως στις αρνητικές κριτικές!

X-Factor Highlights: Οι πιο λαμπερές στιγμές και η αποχώρηση που δεν περίμενε κανείς!

Σας έχουμε όλα τα highlights από το χθεσινό επεισόδιο του δημοφιλούς show του Open, X-Factor! Η ερμηνεία της Δέσποινας Βανδή παρέα με τη Μελίνα Ασλανίδου ήταν αυτή που συγκίνησε, ενώ η αποχώρηση ήρθε για να σοκάρει κοινό και κριτές!

Το X-Factor του Open tv για ακόμη μια φορά μας κράτησε στην οθόνη μας με απίστευτες ερμηνείες και "ευτράπελα". Εμείς σας έχουμε μαζέψει όλα όσα προκάλεσαν εντύπωση και... Δείτε τις πιο λαμπερές στιγμές αλλά και την αποχώρηση που συγκίνησε στο Youweekly.gr

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share