Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: Η Βρετανία ξεπέρασε σε νεκρούς την Ιταλία!

Πάνω από 30.000

5 Μαΐου 2020 13:32
Κορωνοϊός: Η Βρετανία ξεπέρασε σε νεκρούς την Ιταλία!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Περισσότεροι από 30.000 άνθρωποι στο Ηνωμένο Βασίλειο έχουν πεθάνει με πιθανή αιτία τον κορωνοϊό, ο μεγαλύτερος απολογισμός μέχρι στιγμής στην Ευρώπη, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν σήμερα.

Η Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ανακοίνωσε ότι 29.648 άνθρωποι πέθαναν ως τις 24 Απριλίου στην Αγγλία και την Ουαλία με την covid-19 να αναφέρεται στο πιστοποιητικό θανάτου τους.

Αν σε αυτούς προστεθούν οι θάνατοι στη Σκωτία και τη Βόρεια Ιρλανδία ο απολογισμός για το διάστημα αυτό φτάνει τους 32.313, ο μεγαλύτερος αριθμός θανάτων που έχει καταγραφεί στην Ευρώπη, περισσότεροι ακόμη και από την Ιταλία που θεωρούνταν μέχρι πρότινος η πλέον πληγείσα ευρωπαϊκή χώρα.

Ωστόσο στην Ιταλία η καταγραφή των νεκρών γίνεται με διαφορετικό τρόπο και στον απολογισμό των θυμάτων της επιδημίας του κορωνοϊού δεν περιλαμβάνονται όσοι ενδέχεται να έπασχαν από την covid-19 αλλά δεν είχε υποβληθεί σε τεστ για να διαγνωστεί.

Τέταρτη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Πάουλο Ντιμπάλα

Για τέταρτη φορά ο Πάουλο Ντιμπάλα βρέθηκε θετικός στο τεστ για τον κορωνοϊό.

Ο Αργεντινός άσος της Γιουβέντους, μέσα σε έξι εβδομάδες έχει βρεθεί τέσσερις φορές θετικός τον ιό, με τους γιατρούς να του συνιστούν να ακολουθήσει ισχυρότερη θεραπεία. Ο επιθετικός της «Μεγάλης Κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου, έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον κορωνοϊό και σύμφωνα με το ισπανικό «El Chiringuito», συνεχίζουν να βγαίνουν θετικά τα τεστ στα οποία υποβάλλεται.

Ο άσος της Γιουβέντους ανακοίνωσε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό για πρώτη φορά στις 21 Μαρτίου, αλλά δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει. Αυτό τον αναγκάζει να μείνει εκτός προπονήσεων της ομάδας του, οι οποίες αναμένεται να ξεκινήσουν στις 18 Μαΐου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share