Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Παρτσαλάκης: Η πρώτη έξοδος μετά το πρόβλημα της υγείας του

Πού πήγε;

2 Μαΐου 2020 14:40
Γιώργος Παρτσαλάκης: Η πρώτη έξοδος μετά το πρόβλημα της υγείας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θετικές φαίνεται να είναι οι εξελίξεις για τον Γιώργο Παρτσαλάκη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του και μετά αυτή την περιπέτεια του

Ο ίδιος από ότι φαίνεται και από το τι έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, κοιτά το Καλοκαίρι, ενώ εμείς δεν μπορέσαμε να μην προσέξουμε πόσο πολύ μοιάζει με τον γιο του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε νιώσει αδιαθεσία και είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί διαγνώστηκε με οξύ στεφανιαίο σύνδρομο και αναγκάστηκε να μείνει μερικές ημέρες, μέσα στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην καρδιολογική κλινική.

Τώρα ο ηθοποιός είναι και πάλι κοντά στα αγαπημένα του πρόσωπα και έκανε μια ανάρτηση στην οποία τον βλέπουμε στην θάλασσα μαζί με τον γιο του. "Καλό καλοκαίρι" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της εικόνας που ακολουθεί.

Ποια ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Παρτσαλάκη, μετά και την νοσηλεία του;

Για πρώτη φορά, μετά και την περιπέτεια που είχε με την υγεία του μίλησε ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Τι είπε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για τα όσα πέρασε; Ο ηθοποιός, που νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, δεν χάνει στιγμή το χιούμορ του με τον ίδιο να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι, "βάλαμε ανταλλακτικά στην καρδιά". Τι άλλο είπε;

Τώρα ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή Πρωινό, με τον ίδιο να μην έχει χάσει το χιούμορ του ούτε στιγμή. Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε στο Πρωινό για την περιπέτεια υγείας που πέρασε και τι συγκίνηση του για το ενδιαφέρον του κόσμου. Επίσης έκανε αναφορά για τους ηθοποιούς και το πώς έχει πληγεί όλος κλάδος εξαιτίας της πανδημίας.

"Ο κόσμος θέλει να μάθει… δεν είναι κλειδαρότρυπα. Ο κόσμος θέλει να μάθει παραπάνω πράγματα για εμάς γιατί μας νιώθει παρέα του. Είμαι πραγματικά συγκινημένος [...] Βάλαμε ανταλλακτικά και τώρα δουλεύει μια χαρά" είπε μεταξύ άλλων. Δείτε αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share