Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χαμός στον Πειραιά: Στις φλόγες ταβέρνα στο Μικρολίμανο

Συναγερμός!

1 Μαΐου 2020 09:45
Χαμός στον Πειραιά: Στις φλόγες ταβέρνα στο Μικρολίμανο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαμός επικράτησε στον Πειραιά, αφού στις φλόγες παραδόθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/5) ταβέρνα στο Μικρολίμανο. Λίγες ώρες αργότερα, μάλιστα, φωτιά ξέσπασε στο κέντρο της Αθήνας.

Συγκεκριμένα, η φωτιά ξέσπασε περίπου στη 01:00 τα ξημερώματα σε ταβέρνα στην ακτή Κουμουνδούρου, ενώ στο σημείο έσπευσαν 18 πυροσβέστες με έξι οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε λίγο πριν τα μεσάνυχτα σε σύλλογο αλιείας, η οποία στη συνέχεια επεκτάθηκε στην ταβέρνα. Τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά ερευνώνται.

Πανικός: Εξερράγη ΑΤΜ στην Νέα Σμύρνη

Πανικός επικράτησε στην Νέα Σμύρνη, αφού άγνωστοι χτύπησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (1/5) στις 03:45 και ανατίναξαν ΑΤΜ, με την έκρηξη να θέτει σε συναγερμό τις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, πέντε δράστες, χρησιμοποιώντας τη μέθοδο της δυναμίτιδας, προκάλεσαν ζημιές και στο εσωτερικό της τράπεζας, χωρίς όμως να καταφέρουν να πάρουν χρηματικό ποσό. Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, υπήρξε αναταραχή με έκρηξη σε 4 ΑΤΜ στα Σπάτα.

Από το ωστικό κύμα της έκρηξης, έσπασαν τζάμια και στον πάνω όροφο της τράπεζας. Στο σημείο υπάρχουν πολυκατοικίες όπου ζουν πολίτες οι οποίοι αναστατώθηκαν από την ισχυρή έκρηξη.

Τρόμος στην Ελευσίνα με έκρηξη ΑΤΜ τα ξημερώματα!

Τον τρόμο, όπως και προ ημερών στην Πάτρα, σκόρπισε τα ξημερώματα του Σαββάτου (1/2) η έκρηξη που έγινε στην Ελευσίνα σε ΑΤΜ.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία αναφέρει, ότι στις 04.35, άγνωστοι προκάλεσαν έκρηξη σε ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται στη συμβολή της οδού Παγκάλου με την Ιερά Οδό, στην Ελευσίνα.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές.

Σεισμός στην Καλαμάτα!

Σεισμός σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (31/1) στην Καλαμάτα, με τον εγκέλαδο να χτυπά εκ νέου στην Πελοπόννησο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια σεισμική δόνηση της τάξης των 2.3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που έγινε στις 21:54 είχε ως επίκεντρο στα 7 χιλιόμετρα δυτικά-νοτιοδυτικά της μεσσηνιακής πρωτεύουσας, με εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share