Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του; Όλη η αλήθεια

Αποκάλυψη

1 Μαΐου 2020 09:00
Ανδρέας Μικρούτσικος:  Πώς είναι η κατάσταση της υγείας του; Όλη η αλήθεια

Η Σοφία Βόσσου μίλησε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την κατάσταση της υγείας του, ενώ αναφέρθηκε στα όσα πέρασε μαζί του, προσπαθώντας να τον βοηθήσει.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, πριν λίγο καιρό, έδωσε συνέντευξη στο ΛΟΙΠΟΝ, και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την παραμονή του στο σπίτι της για ενάμιση μήνα, αλλά και για την σημερινή υγεία του. Ωστόσο μια πρόσφατη φωτογραφία του πραγματικά μας ξάφνιασε!

Συγκεκριμένα είπε:

"Τον είχα στο σπίτι μου γύρω στις 40 ημέρες, ενάμιση μήνα. Ο Ανδρέας είναι καλά στην υγεία του, σε καλή διάθεση, βρίσκεται σε καραντίνα, γιατί είναι μονάδα υψηλού κινδύνου, λόγω του πνευμονικού. Ναι, τον είχα σε δύσκολη περίοδο, καθώς είχε «χάσει» τον αδελφό του, είχε βγει από την εντατική, αλλά δόξα τω Θεώ είναι καλά, με ανθρώπους που τον αγαπούν.

Ο Θάνος ήταν ο αδελφός του, η οικογένειά του, δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά. Ήρθαν όλα μαζί, ήταν να περάσει κι αυτός τις δυσκολίες του. Τώρα είναι με τη σύντροφό του, με την οποία μένει μαζί. Ήμασταν όλοι πάνω από το κεφάλι του, εγώ, ο γιος του, η κοπέλα του, η οποία είναι ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ. Είμαστε όλοι κοντά του, τον αγαπάμε πολύ, ενώ έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του, θα κάνει πραγματάκια πάλι ο Αντρίκος μας".

Σου το είπε αυτό;

Ναι, να περάσει όλη αυτή η κατάσταση, η καραντίνα, γιατί πρέπει να βγει και να φτιάξει κάποια πράγματα. Όλο αυτό μας έφερε κοντά πάλι με τον Ανδρέα, μπορεί να κάνουμε και κάποια πράγματα μαζί… λέμε. Έχω τέτοια δύναμη αυτή την περίοδο, λόγω της ξεκούρασης…

Συντετριμμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος! Ράγισε καρδιές! (photo)

Ράγισε καρδιές το αντίο του Ανδρέα Μικρούτσικου στον Κώστα Βουτσά. Ο ηθοποιός έφυγε σήμερα από την ζωή και σκόρπισε την θλίψη στην οικογένεια του, στους αγαπημένους του ανθρώπους αλλά και στους θαυμαστές του που τον αγαπούσαν τόσα χρόνια.

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 88 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού τα ξημερώματα της Τετάρτης, μετά από μάχη που έδινε για 19 ημέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δείτε και όσα είπε η Μάρθα Καραγιάννη για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Αρκετοί άνθρωπο διάσημοι και μη θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν στα social media ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο χαρος δεν εχει χιουμορ.Πηρε ενα μονακριβο ανθρωπο μας.Γεια σου Κωστα μου.

Posted by Adreas Mikrutsikos on Wednesday, February 26, 2020

Ο παρουσιαστής, λοιπόν, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: “ Ο χάρος δεν έχει χιούμορ. Πηρέ ένα μονάκριβο άνθρωπο μας. Γεια σου Κώστα μου.”, αποχαιρετώντας έτσι τον σπουδαίο κωμικό ηθοποιό.

Η τελευταία επιθυμία του Κώστα Βουτσά που δεν έγινε πραγματικότητα! (Video)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 88 ετών. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε εισαχθεί στην Καρδιολογική Κλινική του νοσοκομείου «Αττικόν», μετά από καρδιακό επεισόδιο. Η καρδιά του δεν άντεξε. Σταμάτησε να χτυπά, ρίχνοντας την αυλαία της ζωής για έναν από τους πιο λαοφιλείς ηθοποιούς

Ο αγαπημένος ηθοποιός έκανε πραγματικότητα σχεδόν όλες του τις επιθυμίες, ωστόσο μια από αυτές δεν μπόρεσε να γίνει πραγματικότητα, καθώς δεν ήταν στο δικό του χέρι: να μπει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Της αγαπημένης του Ένωσης, για την οποία κάποια στιγμή είχε πει: «Γυναίκες θα ξαναβρώ, ΑΕΚ δεν θα ξαναβρώ».

Ήταν τέτοιο το συναισθηματικό του δέσιμο με τον «δικέφαλο», ώστε να δεχτεί να γίνει ο μεγάλος πρωταγωνιστής του βίντεο που είχε δημιουργήσει η ΠΑΕ ΑΕΚ για το νέο γήπεδό της, την «Αγια Σοφιά».

«Όταν θα παίζουμε εκεί, θα λέμε την ιστορία μας…», ήταν μια από τις ατάκες στην περίπου 15λεπτη παραγωγή που συγκίνησε όλους τους οπαδούς της Ένωσης ανά τον κόσμο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share