Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Φρίκη για 26χρονη: Ο σύντροφός της την έκαψε με τσιγάρο, την έλουσε με χλωρίνη και τη μαχαίρωσε γιατί ζήλευε (photo)

Σοκ

30 Απριλίου 2020 08:44
Φρίκη για 26χρονη: Ο σύντροφός της την έκαψε με τσιγάρο, την έλουσε με χλωρίνη και τη μαχαίρωσε γιατί ζήλευε (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τον εφιάλτη έζησε στα χέρια του συντρόφου της η 26χρονη Πέιτζ Γουάτκινς. Επίσης, σοκ έχει προκληθεί στο Πανελλήνιο από τον βιασμό μιας άτυχης γυναίκα μέχρι το πρωί.

Σε συνέντευξή της στο Fabulous, που αναμεταδίδει η «Sun», η 26χρονη περιγράφει ότι ο Τάνερ την κρατούσε αιχμάλωτη στο σπίτι τους στο Λονδίνο, τη χτυπούσε με μπουνιές και κλωτσιές, τη μαχαίρωσε, και όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, γελούσε και έπειτα έσβησε πάνω της ένα τσιγάρο, την «έλουσε» με χλωρίνη και της επιτέθηκε σ3ξουαλικά. Γλίτωσε επειδή όταν αποκοιμήθηκε, η Πέιτζ έτρεξε και ζήτησε βοήθεια σε ένα γειτονικό σπίτι.

«Όταν γνωριστήκαμε και τον πρώτο καιρό που ήμασταν μαζί ήταν ο πιο γλυκός και ευγενικός άνθρωπος. Μου έπαιρνε δώρα μου έλεγε πόσο υπέροχη ήμουν και ήταν πάντα τρυφερός» περιγράφει η νεαρή. «Όμως σιγά-σιγά άρχισε να μου απαγορεύει να δω τους φίλους μου, μετά με έβαζε να αλλάξω ρούχα αλλά νόμιζα ότι τα κάνει όλα επειδή με αγαπάει, δεν καταλάβαινα» συνεχίζει.

Έτσι, αφού αρχικά έμειναν μαζί, ο Τάνερ της πρότεινε να παντρευτούν και εκείνη δέχτηκε. Πήγαν λοιπόν ταξίδι για να το γιορτάσουν κι εκεί άρχισαν τα προβλήματα και η παράλογη ζήλια. Τσακώνονταν συνέχεια και όταν γύρισαν η Πέιτζ του ζήτησε να χωρίσουν αλλά ο Τάνερ γύρισε δήθεν μετανιωμένος και υποσχέθηκε να αλλάξει. Λίγο καιρό μετά όμως άρχισε πάλι να την κατηγορεί ότι τον απατούσε. Έπειτα η Πέιτζ έμεινε έγκυος και ο Τάνερ την προσέβαλε για τα κιλά που είχε πάρει και δεν την πήγε στο νοσοκομείο όταν έσπασαν τα νερά.

Τελικά όταν γεννήθηκε το παιδί τους, έμοιαζε ευτυχής και η Πέιτζ πίστεψε ότι τα προβλήματά τους τελείωσαν. Όμως τα χειρότερα δεν είχαν έρθει ακόμα. Ένα βράδυ, ο Τάνερ είχε πάει στο καζίνο και όταν ξύπνησε η Πέιτζ τον βρήκε έξαλλο στο σαλόνι. «Μου ζήτησε να δει το κινητό μου, του το έδωσα και γύρισα για να ξαναπάω στο κρεβάτι. Τότε με άρπαξε και με έσυρε στο πάτωμα και έπειτα με χτύπησε στο κεφάλι. Με τράβαγε από τα μαλλιά, με χτυπούσε με μπουνιές. Κάποια στιγμή πήγε στην κουζίνα και γύρισε κρατώντας ένα μαχαίρι. Έκλαιγα και φώναζα και έπειτα με μαχαίρωσε στον ώμο. Έπειτα με πέταξε στον καναπέ, με βίασε και μετά με μαχαίρωσε στο πόδι. Άναψε ένα τσιγάρο και το έσβησε στο πρόσωπό μου ενώ τον ικέτευα να σταματήσει» συγκλονίζει η Πέιτζ.

«Στη συνέχεια με έλουσε με χλωρίνη και απειλούσε να με σκοτώσει. Τον παρακαλούσα να με αφήσει να πάρω τη μητέρα μου για να της πω να προσέχει τα παιδιά και εκείνος γελούσε. Έπειτα δεν άντεχα άλλο και του είπα “αν θες να με σκοτώσεις κάνε το” και έχασα τις αισθήσεις μου. Όταν συνήλθα είδα ότι είχε αποκοιμηθεί και έτρεξα σε ένα γειτονικό σπίτι». Αμέσως την πήγαν στο νοσοκομείο και ο Νταν συνελήφθη αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες και η δίκη είναι σε εξέλιξη.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share