Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μυστήριο με το πτώμα στην Κάντζα: Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι του

Θρίλερ με το σημείωμα που βρέθηκε

28 Απριλίου 2020 14:31
Μυστήριο με το πτώμα στην Κάντζα: Δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης στο σπίτι του
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μυστήριο επικρατεί με το πτώμα που βρέθηκε στην Κάντζα το βράδυ της Δευτέρας (27/4), αφού φαίνεται πως δεν υπάρχουν σημάδια διάρρηξης, επεκτείνοντας το θρίλερ για το συμβάν.

Η σορός του άτυχου άντρα βρέθηκε από τον πατέρα του. Ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 45 ετών, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έφερε χτυπήματα στο κεφάλι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την έρευνα που πραγματοποίησε η Σήμανση δεν φαίνεται να υπάρχουν ίχνη διάρρηξης, κάτι που μεγαλώνει ακόμη περισσότερο το μυστήριο γύρω από την υπόθεση.

Τα πρώτα στοιχεία, πάντως, δείχνουν ότι ο άνδρας έχασε τη ζωή του πριν το Πάσχα κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας είχε τραύματα και πληγές στα άνω και κάτω άκρα και στο κεφάλι ενώ δίπλα του βρέθηκαν ιδιόχειρες σημειώσεις με ακατάληπτο θρησκευτικό περιεχόμενο.

Αυτό που περιμένουν οι αστυνομικές Αρχές, είναι να πραγματοποιηθεί η ιατροδικαστική έρευνα, η οποία θα ρίξει περισσότερο «φως», με το βασικό ερώτημα να είναι το εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Θρίλερ στη Λάρισα με το πτώμα: Η γυναίκα ήταν νεκρή πάνω από έναν χρόνο

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα, που βρέθηκε χθες (27/4) στη Λάρισα και το κανάλι του Πλατύκαμπου, το οποίο φαίνεται πως ανήκει σε γυναίκα, που υπολογίζεται πως ήταν νεκρή για πάνω από έναν χρόνο.

Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή που ανέλαβε την έρευνα από τα ρούχα που βρέθηκαν στο σημείο πιθανότατα να πρόκειται για μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας. Σύμφωνα με την κ. Λεονταρή, η γυναίκα θα πρέπει να βρίσκεται πάνω από ένα χρόνο νεκρή, γεγονός που μαρτυρά η προχωρημένη σήψη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα μέχρι τώρα ευρήματα, δεν εντοπίζονται κακώσεις που να οδηγούν σε εγκληματική ενέργεια. Οι έρευνες συνεχίζονται σε ανθρώπους που έχουν χαθεί και αναζητούνται.

Μακάβριο σκηνικό στη Λάρισα: Το πτώμα του περιμένει στο νεκροτομείο από τις 28 Φεβρουαρίου

Ένα μακάβριο σκηνικό συμβάνει στη Λάρισα, καθώς το πτώμα ενός πολίτη της, που έχει πεθάνει από την 28η Φεβρουαρίου και μέχρι και σήμερα, παραμένει «ξεχασμένος» σε νεκρο­θάλαμο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας.

Σχεδόν σαράντα ημέρες από τον θάνατο του Γ. Κεντρίδη, κατά πώς φαίνεται, δεν εκδηλώ­θηκε ενδιαφέρον για να τον κηδέψουν, με αποτέλεσμα, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας, το Αστυνομικό Τμήμα και η Ιατροδικα­στή Υπηρεσία να αναζητούν λύση προκειμένου να τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία, μετά από αίτημα που υπέβαλε χθες η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στις δικαστικές αρχές, καθώς η σορός του 84χρονου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στο νεκροτομείο του ΠΠΓΝΛ. Δείτε και τι έγινε στην υπόθεση της 55χρονης, που πέθανε έχοντας ξυλοκοπηθεί από τον γιό της.

Όπως και σε άλλες περιπτώσεις έτσι και με τον 84χρονο, το πρόβλημα δημιουργείται από την αδυναμία κάλυψης του κόστους της κηδείας, ενώ από τον Δήμο Λαρισαίων, σε περιπτώσεις απόρων -μεταξύ άλλων- πολιτών, παραχωρείται ο τάφος.

Ο άνθρωπος αυτός είχε γράψει ιστορία ως κλόουν, προσφέροντας το χαμόγελο σε μικρούς και μεγάλους πελάτες πολυκαταστήματος στο κέντρο της Λάρισας όπου έδινε τις αυτοσχέδιες παραστάσεις του.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share