Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Γυναίκα σπαράζει στο κλάμα πάνω από το σώμα της νεκρής σκυλίτσας της που έφαγε φόλα από τους γείτονές της

Σπαρακτικό!

28 Απριλίου 2020 11:55
Γυναίκα σπαράζει στο κλάμα πάνω από το σώμα της νεκρής σκυλίτσας της που έφαγε φόλα από τους γείτονές της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή είναι η συγκινητική στιγμή που μια γυναίκα από την Κίνα αναγκάζεται να πει αντίο στην αγαπημένη της σκυλίτσα, αφού το κατοικίδιο ζώο της δηλητηριάστηκε από τους γείτονές της.

Η Ζανγκ ισχυρίζεται ότι οι γείτονές της, οι οποίοι «μισούσαν το σκυλάκι της», είχαν πετάξει στον κήπο της κρέας κοτόπουλου με ποντικοφάρμακο, το οποίο έφαγε η σκυλίτσα της, η Τζούλι. Μια ιστορία ζωής που θα σας αγγίξει όπως και η Θεά σκυλίτσα που δεν επιθυμεί να αγγίζουν το μωρό της ξυπνώντας μέσα της το μητρικό της ένστικτο!

Το βίντεο δείχνει την κα Ζανγκ να σπαράζει στο κλάμα καθώς κρατάει στην αγκαλιά της το σώμα του αγαπημένου της κατοικίδιου, ένα 8 ετών σκυλί που είχε από τότε που ήταν κουτάβι.

Η κ. Ζανγκ , ζούσε εδώ και αρκετά χρόνια στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας και πρόσφατα επέστρεψε στην πατρίδα της για να σταματήσει πριν εγκατασταθεί στην Ευρώπη με τη Τζούλι.

Η κ. Ζανγκ μοιράστηκε το σπαρακτικό βίντεο στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μαζί με μια σειρά από φωτογραφίες της με τη Τζούλι σε πιο ευτυχισμένες στιγμές για να ευαισθητοποιήσει την έλλειψη προστασίας των κατοικίδιων ζώων στην Κίνα.

“Η σκυλίτσα μου, η Τζούλι, είναι το πιο όμορφο και καλό πλάσμα στον κόσμο,” γράφει η κ. Ζανγκ στη συγκινητική της ανάρτηση στο Facebook.

“Είναι η καλύτερή μου φίλη, είναι το μωρό μου. Την αγαπώ τόσο πολύ. Την πήρα όταν ήταν δυο μηνών.”

“Την έφερα πέρυσι στο Τσονγκκίνγκ της Κίνας από το Σαν Φρανσίσκο, και σχεδίαζα να την πάω μαζί μου στην Ευρώπη το επόμενο έτος.”

“Επειδή έχει καρδιακή ανεπάρκεια, νοίκιασα ένα διαμέρισμα σε μια γειτονιά με καλύτερο περιβάλλον στο Γουμπέι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν καλύτερα εκεί για την καρδιά και την υγεία της.”

“Πήγαμε σε αυτό το μέρος πριν από πέντε μήνες, αλλά είχα ήδη ακούσει πολλούς ανθρώπους να μισούν σκυλιά εδώ και να κάνουν ομάδες για να βρουν πώς να σκοτώσουν τα σκυλιά… νομίζουν πως αυτό μέρος πρέπει να είναι μόνο για παιδιά, όχι για σκύλους.”

“Έχω έναν γείτονα που με απειλούσε περισσότερο από τέσσερις φορές, λέγοντας ότι θα σκοτώσει το σκυλί μου και όλα τα σκυλιά της γειτονιάς. Κάποια στιγμή, μάλιστα, του έφερα την αστυνομία.”

“Η Julie είχε μόλις γίνει οκτώ και θα ερχόταν στην Ευρώπη μαζί μου μετά την Κινεζική Πρωτοχρονιά. Δυστυχώς την περασμένη Κυριακή πέθανε. Για την ακρίβεια, δολοφονήθηκε.”

“Κάποιοι κακοί άνθρωποι έβαλαν ποντικοφάρμακο σε κοτόπουλο και της το πέταξαν να το φάει. Η μικρή μου πέθανε λίγη ώρα μετά και ο θάνατός της ήταν φρικτός και γεμάτος πόνο…”

“Δεν θα ξεχάσω ποτέ το γάβγισμά της και τον τρόπο που ζητούσε βοήθεια τη στιγμή της δολοφονίας της.”

“Ακόμα πονάω για το θάνατο της αγαπημένης μου σκυλίτσας, αλλά υπόσχομαι στον εαυτό μου από ‘δω και πέρα να μάχομαι και να προστατεύω τα άλλα ζώα από τους κακούς αυτού του κόσμου.”

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share