Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

«Έκλαψα, αυτό που έζησα…» - Συγκλονίζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την κινητή συναυλία

Συγκίνησε με όσα είπε!

27 Απριλίου 2020 22:46
«Έκλαψα, αυτό που έζησα…» - Συγκλονίζει η Άλκηστις Πρωτοψάλτη για την κινητή συναυλία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Συγκλονιστικά ήταν τα λόγια της Άλκηστις Πρωοψάλτη, μιλώντας στο Mega και την εκπομπή Live News, για την κινητή συναυλία που έκανε τραγουδώντας σε ένα μουσικό φορτηγό, εμψυχώνοντας τους συμπολίτες μας.

Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι όλον τον καιρό της καραντίνας προσπαθούσε να σκεφτεί έναν τρόπο να έρθει σε επαφή με τον κόσμο και την κοινωνία, προκειμένου να δώσει χαρά και αισιοδοξία.

«Αφού δεν μπορεί ο κόσμος να έρθει σε μένα, μήπως μπορώ να βρω τον τρόπο να πάω εγώ σ’ αυτόν. Είναι δική μου ιδέα, δική μου σκέψη και δική μου η ευθύνη».

Η βοήθεια του δήμου της Αθήνας ήταν καταλυτική προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί αυτή η συναυλία.

«Ο δήμαρχος την υλοποίησε με τον καλύτερο τρόπο».

Η κ. Πρωτοψάλτη περιγράφοντας την ιδιαίτερη αυτή συναυλία που διήρκησε περίπου 3,5 ώρες, ανέφερε ότι η ίδια με τους μουσικούς της επισκέφτηκαν αρκετές περιοχές της Αθήνας, χωρίς να σκέφτονται την ταλαιπωρία.

«Ήθελα να δώσω χαρά, να δώσω λίγη αισιοδοξία στους συμπολίτες μου. Η μουσική ενώνει τους ανθρώπους. Αισθάνθηκα ασύλληπτα συναισθήματα. ‘Ο,τι και να πω ωχριά στην πραγματικότητα. Ήταν εικόνες που θα μείνουν ανεξίτηλες στη ζωή μου».

Η τραγουδίστρια σημείωσε πως με αυτήν της την πράξη ήθελε να εκφράσει το προσωπικό της «ευχαριστώ» στο υγειονομικό προσωπικό που δίνει τη μάχη με τον κορωνοϊό.

«Η ιδέα αυτή γεννήθηκε για να πάω να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους, τους νοσηλευτές, τους γιατρούς και όλους όσους μας βοήθησαν και μας στήριξαν για να κρατηθεί η ζωή μας εκεί που πρέπει να κρατηθεί».

Η κ. Πρωτοψάλτη τόνισε ότι ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη καθόλη τη διάρκεια της συναυλίας.

«Αυτό που ζήσαμε πάνω στην πλατφόρμα δεν περιγράφεται με λέξεις. Είναι πάνω από μας. Είναι συγκλονιστικό. Και γω έκλαιγα κάποια στιγμή. Ήταν κάτι θεϊκό αυτό που συνέβαινε εκείνη την ώρα. Ήταν μαγικό. Ήταν συγκλονιστικό».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κλείνοντας είπε: «Εύχομαι πολύ σύντομα να μπούμε στην κανονικότητά μας σωστά και υγιείς».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share