Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ξανά τα ίδια: Έστειλαν «6» για να πάνε… να απολαύσουν τον ήλιο στον Φλοίσβο

Απίστευτο!

27 Απριλίου 2020 16:55
Ξανά τα ίδια: Έστειλαν «6» για να πάνε… να απολαύσουν τον ήλιο στον Φλοίσβο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ξανά τα ίδια συνέβησαν στο μεσημέρι της Δευτέρας (27/4) στον Φλοίσβο, με την κίνηση να είναι αρκετά μεγαλύτερη, ακόμη και σε σύγκριση με χθεσινές (26/4) εικόνες.

Συγκεκριμένα, αρκετός ήταν ο κόσμος, που αψήφησε ξανά την καραντίνα λόγω κορωνοϊού για να κάνει τη βόλτα του στην Αθήνα και συγκεκριμένα πολλά άτομα εκμεταλλεύτηκαν τον ήλιο και την καλοκαιρία και ξεχύθηκαν στις παραλίες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Open TV, «Open Ελλάδα» ο κόσμος το μεσημέρι της Δευτέρας στον Φλοίσβο ήταν περισσότερος από ποτέ. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ αρκετή είναι και η κίνηση στους δρόμους ενώ οι έλεγχοι της αστυνομίας είναι συνεχείς.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Κίνηση στον Φλοίσβο μετά το… Πασχαλινό γεύμα!

Μπορεί οι περισσότεροι Έλληνες να πειθάρχησαν σε σπουδαίο βαθμό στα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού την Κυριακή του Πάσχα (19/4), αλλά δεν ήταν και λίγοι εκείνοι, που έκαναν τη βόλτα τους, με την παραλία του Φλοίσβου να σημειώνει ιδιαίτερη κίνηση προς το απόγευμα, μετά δηλαδή το Πασχαλινό γεύμα.

Έτσι, παρά τις αυστηρές συστάσεις, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέλεξαν και πάλι τον Φλοίσβο, προκειμένου να περπατήσουν, να κάνουν ποδήλατο ή να αθληθούν κοντά στη θάλασσα. Δυστυχώς, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που ακολουθούν, το έκαναν χωρίς να φορούν μάσκες, οι περισσότεροι, και δίχως να τηρούν την δέουσα απόσταση τουλάχιστον δύο μέτρων. Ο Δήμαρχος Φαλήρου, μάλιστα, είχε πρόσφατα ένα «ξέσπασμα» για το εν λόγω φαινόμενο.

Ο ηλιόλουστος καιρός φαίνεται πως ενθάρρυνε αρκετούς να βρεθούν κοντά στη θάλασσα και να απολαύσουν την απογευματινή τους βόλτα. Άλλοι με ποδήλατα, άλλοι με τους σκύλους τους, περπάτησαν στον πεζόδρομο.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το Πάσχα του Κυριάκου Μητσοτάκη - Οικογενειακά και με ψησταριά στο μπαλκόνι (photos)

Πάσχα οικογενειακά έκανε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς είχε στο πλευρό του τη σύζυγό του Μαρέβα και τα τρία τους παιδιά. Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, είχε προβεί και σε ένα πασχαλινό μήνυμα

Με τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας σε πλήρη ισχύ, ο Έλληνας πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης πέρασε την Κυριακή του Πάσχα μαζί με την οικογένειά του στο… μπαλκόνι του σπιτιού.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Κωνσταντίνος, ανέβασε τρεις φωτογραφίες στα social media, στις οποίες η οικογένεια Μητσοτάκη απολαμβάνει την ημέρα του Πάσχα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share