Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Σούζη - Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή μετεωρολόγο

Γιατί δεν εμφανίζεται στο δελτίο καιρού;

25 Απριλίου 2020 08:14
Στο νοσοκομείο η Χριστίνα Σούζη - Δύσκολες στιγμές για τη γνωστή μετεωρολόγο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνά η Χριστίνα Σούζη, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται στο νοσοκομείο, έχοντας υποστεί σοβαρό πρόβλημα στα πόδια της και για αυτό το λόγο δεν εμφανίζεται εδώ και μερικές μέρες στο δελτίο καιρού.

Η γνωστή μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ βρίσκεται εδώ και κάποιες μέρες στο νοσοκομείο μιας και χρειάστηκε να υποβληθεί σε μία επέμβαση στο ισχίο της, με την ίδια να ενημερώνει του διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της μέσα από μία δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μεγάλη αγωνία είχε ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες μιας και η Χριστίνα Σούζη δεν εμφανίστηκε στο δελτίο καιρού του ΣΚΑΪ, με αποτέλεσμα να αναρωτιούνται οι τηλεθεατές τι ακριβώς έχει συμβεί και γιατί δεν την βλέπουμε. Πρόσφατα, μάλιστα, μάθαμε πράγματα που δε γνωρίζαμε για τη μετεωρολόγο.

Η ίδια θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην αγωνία του κόσμου, ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο με σκοπό να εξηγήσει τι συνέβη με την επέμβασή της αλλά και το πότε πρόκειται να την δούμε και πάλι στο πλατό του καναλιού του Φαλήρου.

«Καλησπέρα σας, πάει και το δεξί πόδι το περποιηθηκε ο γιατρούλης !!! Ελπίζω σε καμμία εβδομάδα Πάλι να είμαι κοντά σας !! Την αγαπη μου!! #ισχιοποδι #skalkairos.gr #παεικαιαυτο !! #μενουμεσπιτι», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Χριστίνα Σούζη.

Έξω φρενών η Χριστίνα Σούζη! - Αντί να πει τον καιρό άρχισε τα μπινελίκια στον αέρα! (Video)

Μία απίστευτη γκάφα στον αέρα της εκπομπής «Καλημέρα» το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΙ με πρωταγωνίστρια την Χριστίνα Σούζη!

Η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά συνεχίζει δυναμικά, όμως κανείς δεν περίμενε τι θα συνέβαινε κατά τη διάρκεια της πρόγνωσης του καιρού.

Το απρόοπτο ήρθε τόσο για τους τηλεθεατές, όσο και για τον ίδιο το δημοσιογράφο!

Όταν λοιπόν ξεκίνησε να προβάλλεται η ενημέρωση για τον καιρό, προβλήθηκε η πρόγνωση με τη γνωστή μετεωρολόγο. Ωστόσο αφού καλημέρισε τους τηλεθεατές κατέληξε να τους… σιχτιρίσει!

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Κακοκαιρία θα έχουμε στη χώρα μας το» ξεκίνησε να λέει χαμογελαστά η μετεωρολόγος. Η διάθεσή της όμως άλλαξε απότομα, και εκνευρισμένη διέκοψε τη ροή του λόγου της λέγοντας «Ε αι σιχτίρ μην πω τίποτα».

Η προβολή του καιρού διακόπηκε και στις οθόνες εμφανίστηκε και πάλι ο παρουσιαστής, Γιώργος Αυτιάς, ενημερώνοντας κάπως αμήχανα το κοινό πως θα επιστρέψουν στο θέμα του καιρού αργότερα.

Πιθανότατα πρόκειται για βίντεο το οποίο κόπηκε κατά λάθος και μπήκε στη ροή της εκπομπής!

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή: youweekly.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share