Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ: Αγρίμι βίασε και τραυμάτισε σοβαρά κοριτσάκι 7 ετών!

Φοβερό!

24 Απριλίου 2020 19:14
Σοκ: Αγρίμι βίασε και τραυμάτισε σοβαρά κοριτσάκι 7 ετών!
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκλήθηκε στην Ινδία από το γεγονός, ότι 7χρονο κοριτσάκι έπεσε θύμα βιασμού στο κρατίδιο Μάντια Πραντές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το κορίτσι έπαιζε με φίλους της κοντά στο σπίτι της, όταν και το απήγαγαν. Το ίδιο βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο χθες (23/4) το πρωί με τα χέρια της δεμένα. Πρόσφατα, υπήρξε μια απίστευτη ιστορία με άνδρα, που ζήτησε να βιάσουν την κοπέλα του.

Οι γιατροί, σε νοσοκομείο της πόλης Τζαμπαλπούρ, όπου και μεταφέρθηκε, προσπαθούν να σώσουν τη ζωή του 7χρονου κοριτσιού, με τον δράστη να την έχει τραυματίσει σοβαρά στα μάτια, προφανώς σε μια προσπάθεια να το εμποδίσει να τον αναγνωρίσει, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ένας άνδρας 21 ετών έχει συλληφθεί και έχει ομολογήσει το έγκλημα. «Ο δράστης την είχε τραυματίσει στα μάτια και στο πρόσωπο», δήλωσε ο επιθεωρητής της τοπικής αστυνομίας, Χεμάντ Τσαουχάν. Και συνεχίζει: «Ο δράστης, που ζούσε στην περιοχή, συνελήφθη την Πέμπτη».

«Πίεσε με πολλή δύναμη τα δάκτυλά του στα μάτια του κοριτσιού. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να της σώσουν την όραση. Ελπίζουμε», υπογράμμισε ο ίδιος.

Η Σουάτι Μαλιγουάλ, υπεύθυνη της Επιτροπής Γυναικών στο Νέο Δελχί, χαρακτήρισε το έγκλημα «αισχρό και ειδεχθές». «Ζητώ να επιβληθεί η μέγιστη ποινή» στον δράστη, τόνισε στο Twitter.

Η επίθεση αυτή σημειώθηκε ένα μήνα αφού εκτελέστηκαν δι’ απαγχονισμού τέσσερις άνδρες για τον ομαδικό βιασμό μιας φοιτήτριας στο Νέο Δελχί το 2012. Η υπόθεση αυτή, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τόσο στην Ινδία όσο και στον υπόλοιπο κόσμο, έφερε στο φως τη μάστιγα της σεξουαλικής βίας εναντίον των γυναικών στη χώρα αυτή και ώθησε την κυβέρνηση να υιοθετήσει πιο αυστηρή νομοθεσία για τα εγκλήματα αυτά.

Περίπου 34.000 βιασμοί καταγγέλθηκαν στις ινδικές αρχές το 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Στο κρατίδιο Μάντια Πραντές εκείνη τη χρονιά είχαν καταγραφεί οι περισσότεροι βιασμοί: 6.500. Σύμφωνα, όμως, με τους ειδικούς, ο αριθμός αυτός δεν αποτελεί παρά την κορυφή του παγόβουνου, καθώς πολλά θύματα διστάζουν να καταγγείλουν τη βία που έχουν υποστεί.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share