Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κυριαρχεί η ηλιοφάνεια και για τις επόμενες ημέρες - Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Η πρόβλεψη του έμπειρου μετεωρολόγου

24 Απριλίου 2020 17:55
Κυριαρχεί η ηλιοφάνεια και για τις επόμενες ημέρες - Αναλυτικά η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Πολύ καλές καιρικές συνθήκες αναμένονται και για τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου, ενώ οι θερμοκρασίες θα είναι υψηλές για την εποχή και θα θυμίζουν καλοκαίρι. Παράλληλα, αντίστοιχη πρόγνωση για καλοκαιρία έκανε νωρίτερα και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, δείτε εδώ την πρόβλεψη του μετεωρολόγου.

Σύμφωνα με τον έμπειρο μετεωρολόγο, ηλιοφάνεια αναμένεται στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας ενώ οι άνεμοι θα είναι ασθενείς γύρω στα 4-5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα παραμείνει υψηλά με μια μικρή πτώση της βραδινές ώρες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την αναλυτική πρόγνωση:

Ανατροπή στην πρόγνωση του καιρού από τον Τάσο Αρνιακό: "Από το απόγευμα της Παρασκευής θα..."

Καιρός σήμερα: Μπορεί να αναμένεται πως θα φτιάξει ο καιρός ωστόσο δεν θα είναι και καλοκαιρινός, σύμφωνα με τον Τάσο Αρνιακό.

Όπως και ο Κλέαρχος Μαρουσάκης νωρίτερα, έτσι και ο μετεωρολόγος του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην αλλαγή του καιρού, ωστόσο η σημερινή μέρα θα είναι ασταθής και από το απόγευμα της Παρασκευής αναμένεται να βρέξει σε αρκετές περιοχές, κυρίως στην Βόρεια Ελλάδα.

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για σήμερα και το Σαββατοκύριακο από τον Τάσο Αρνιακό στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Καιρός σήμερα: Άνοδος της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σήμερα, καθώς θα έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας. Ωστόσο, που θα υπάρξουν τοπικές βροχές;

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, μετά τις δύο ημέρες κακοκαιρίας -δείτε εδώ που χιόνισε- η θερμοκρασία θα έχει μια μικρή άνοδο, ωστόσο, αναμένονται παροδικές νεφώσεις στα νότια και τα κεντρικά, ενώ τοπικές βροχές θα σημειωθούν πιθανότατα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Αναλυτική πρόγνωση

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 00 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 21 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με παροδικές νεφώσεις κυρίως στη Θεσσαλία τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες μέχρι το απόγευμα, με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στην Κρήτη, όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα νότια, με τοπικές βροχές στα Δωδεκάνησα μέχρι το μεσημέρι. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: Μεταβλητοί 2 με 3 και πρόσκαιρα το μεσημέρι - απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 08 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share