Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αδιανόητο: «Έσπασαν» την καραντίνα και επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις στην παραλία

Απίστευτο!

24 Απριλίου 2020 17:28
Αδιανόητο: «Έσπασαν» την καραντίνα και επιδόθηκαν σε ερωτικές πράξεις στην παραλία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρωινό ξύπνημα βλέποντας τις… ερωτικές πράξεις ενός ζευγαριού έζησαν οι κάτοικοι του Μπράιτον στη Βρετανία, ενώ η χώρα είναι σε καραντίνα.

Αυτό δεν είναι το μοναδικό, που κάνει το γεγονός αδιανόητο, καθώς συνέβη στις 7:50 μπροστά στο Δημαρχείο της πόλης, με το ζευγάρι να φωτογραφίζεται από μακριά. Την ίδια ώρα, μάλιστα, η χώρα θα θρηνήσει σύντομα πάνω από 20.000 νεκρούς από κορωνοϊό.

«Το πρωί συνέβη ένα ατυχές περιστατικό και όσοι ενεπλάκησαν σε αυτό θα αισθάνονται ντροπή για τις πράξεις τους αλλά και για τους δικούς τους ανθρώπους, αν εκείνοι τους αναγνώρισαν», ανακοίνωσε το Δημαρχείο, με την καμπάνα μάλλον να είναι μεγάλη, τόσο για το «σπάσιμο» της καραντίνας όσο και για το ότι οι ερωτικές πράξεις ήταν σε δημόσιο χώρο.

Έξαρση… απειθαρχίας στη Βρετανία: Γεμάτοι δρόμοι και ουρές έξω από εστιατόριο fast food

Έξαρση… απειθαρχίας φαίνεται πως υπάρχει στη Βρετανία, με την κίνηση να επικρατεί στους δρόμους της χώρας, ενώ ουρές σχηματίζονται έξω από εστιατόρια fast food για ένα burger.

Όπως αναφέρεται από το Νησί, η κίνηση έχει αυξηθεί κατά 10% σε σύγκριση με τη μέρα, που ξεκίνησε η καραντίνα, με αρκετό κόσμο βέβαια να γυρίζει στις δουλειές του σε ορισμένα καταστήματα, οικοδομές και εργοστάσια. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Ντόμινικ Ραμπ, που αντικαθιστά τον Μπόρις Τζόνσον όσο εκείνος αναρρώνει, ανέφερε βέβαια πως υπάρχουν δραστηριότητες, που θα αναβληθούν για την επόμενη σεζόν λόγω κορωνοϊού. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, υπάρχει αμφιβολία για το πόσοι είναι οι πραγματικοί νεκροί.

Παράλληλα, τα σχολεία στην χώρα αναμένεται να ανοίξουν και πάλι σε τρεις εβδομάδες, εφόσον δοθεί το σχετικό «πράσινο φώς» με μερική άρση των πειροριστικών μέτρων, αλλά φαίνεται πως αρκετοί ίσως δεν κατανοούν πως για τον επόμενο καιρό οφείλουν να υπακούσουν στις συστάσεις του κράτους.

Κι αυτό, γιατί αρκετές φωτογραφίες και βίντεο βγαίνουν στη δημοσιότητα, με κίνηση στον αυτοκινητόδρομο και κόσμο να περιμένει στα καταστήματα εστίασης, όπως αυτή από το «Five Guys», που σερβίρει burgers. Οι οικοδόμοι, επίσης, δεν έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τις αποστάσεις που χρειάζεται, με 50 σε μια συγκεκριμένη οικοδομή στο Λονδίνο να έχουν πυρετό, κοντά μάλιστα στο παλάτι του Buckingham.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share