Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άγριο ξεκατίνιασμα του Άδωνι Γεωργιάδη με δημοσιογράφο για τα voucher (video)

Έντονος καβγάς!

24 Απριλίου 2020 13:27
Άγριο ξεκατίνιασμα του Άδωνι Γεωργιάδη με δημοσιογράφο για τα voucher (video)
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Πανικός έχει γίνει με τα voucher τηλεκατάρτισης για τους επιστήμονες, με το πρόγραμμα να ανακαλείται από την Κυβέρνηση, αλλά ένα άγριο ξεκατίνιασμα παράλληλα να πραγματοποιείται στον αέρα του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστές τον Υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, και το δημοσιογράφιο Γιάννη Στρατάκη.

Τα αίματα άναψαν όταν ο δημοσιογράφος ρώτησε τον υπουργό για το αν η σύμβουλος του Γιάννη Βρούτση έχει συγγενικό πρόσωπο ιδιοκτήτη ΚΕΚ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης υποστήριξε κατά την κουβέντα ότι δεν υπάρχει κάποια τέτοια σχέση, κάνοντας μάλιστα λόγο για «λάσπη» κατά του Γιάννη Βρούτση.

Δείτε το βίντεο:

Την ίδια ώρα ο Άδωνις ζητάει να του ανάψουμε κεράκι γιατί μας έβγαλε από τα Μνημόνια (video)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας για τον κορονοϊό και τις δύσκολες στιγμές της οικονομίας που ενδεχομένως να έρθουν, σημείωσε μεταξύ άλλων πως: «Ας κάνουμε το σταυρό μας, να ανάψουμε και ένα κεράκι σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια και σωθήκαμε».

Νέα δήλωση, η οποία θα σηκώσει πολύ συζήτηση έκανε ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί αλλά και τις αποφάσεις που πάρθηκαν στο eurogroup σχετικά με την οικονομία.

Μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας τη στάση και της Γερμανίας στα χρόνια της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα τόνισε πως: «Αν δεν ήμασταν στην Ευρώπη, σκεφτείτε τι θα γινόταν τώρα. Ας κάνουμε όλοι τον σταυρό μας και ας ανάψουμε ένα κεράκι όταν ανοίξουν οι εκκλησίες σε όσους ψηφίσαμε τα μνημόνια, ενάντια στο λαικισμό που επικράτησε στην Ελλάδα. Σώζεται ο ελληνικός λαός γιατί μείναμε στην Ευρώπη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 15:50 στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Άδωνις Γεωργιάδης: "Δεν πρόκειται να υπάρξει Πασχαλινή έξοδος"

Κατηγορηματικός ήταν ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με την φετινή Πασχαλινή έξοδο. Ο Υπουργός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ και ανέφερε πως φέτος δεν θα υπάρξει Πασχαλινή έξοδος τονίζοντας πως αν χρειαστεί θα κλείσουν ακόμη και τα διόδια.

«Δεν πρόκειται να υπάρξει φέτος πασχαλινή έξοδος. Η καραντίνα σίγουρα θα ισχύσει μέχρι τότε καλό είναι να το λέμε από τώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αύριο Δευτέρα, θα εκδώσει εγκύκλιο προς κτηνοτρόφους και σφαγείς να λάβουν υπόψιν τους ότι φέτος δεν θα γίνει η καθιερωμένη κατανάλωση αμνοεριφίων την περίοδο του Πάσχα.

Εξήγησε πως ενώ η χώρα τα έχει πάει καλά στην διαχείριση της κρίσης του κορωνοϊού θα ήταν «πολύ μεγάλο λάθος» να μεταδοθεί στην επαρχία από την Αθήνα που έχει τα πιο πολλά κρούσματα. Κάλεσε τους πάντες να κάνουν υπομονή έναν μήνα.

Ωστόσο, δηλώσεις νωρίτερα έκανε και ο Νίκος Χαρδαλιάς, δείτε εδώ τις δηλώσεις του υφυπουργού.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share