Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Καρε καρέ κάμερα καταγράφει αστυνομικούς στην Καλιφόρνια να τραυματίζουν θανάσιμα εγκληματία

Απίστευτο περιστατικό!

24 Απριλίου 2020 12:15
Καρε καρέ κάμερα καταγράφει αστυνομικούς στην Καλιφόρνια να τραυματίζουν θανάσιμα εγκληματία

Καρέ Καρέ καταγράφηκε από κάμερα η αστυνομία η οποία πυροβόλησε σε ένα πολυσύχναστο στο San Leandro της Καλιφόρνια, άντρα ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα! Ωστόσο να τονίσουμε πως δεν είναι λίγες οι φορές που μια κάμερα μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα αυτούς που πρωταγωνιστούν στο γεγονός, θυμηθείτε τι είχα καταγραφεί και σε αυτό το νηπιαγωγείο.

Ένα απίστευτο βίντεο όπου δημοσιεύθηκε πριν από λίγο που δείχνει πως πυροβόλησε ο αστυνομικός τον άτυχο άντρα. Το συγκεκριμένο περιστατικό κυκλοφόρησε ευρέως στο διαδίκτυο, δείχνει τους αξιωματικούς που έκαναν αυτή την πράξη.

Οι ίδιοι βέβαια απάντησαν στο γιατί κυνήγησαν τον ύποπτο, 33 ετών και απολογήθηκαν, όπως ανέφεραν συγκεκριμένα ο άντρας αρνήθηκε να ρίξει το ρόπαλο και πυροβολήθηκε, αφήνοντας ένα ίχνος αίματος στο πάτωμα καθώς σκοντάφτει.

Παρά τα σωστικά μέτρα, ο δράστης πέθανε από τους τραυματισμούς του στη μέση του δρόμου. Η χρήση αυτής της θανατηφόρας βίας βρίσκεται υπό διερεύνηση.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Νew York Post:

Αδιανόητο: Γυναίκα σφήνωσε σε κάδο απορριμάτων και φώναζε για βοήθεια

Απίστευτο το περιστατικό που συνέβη σε αυτή την γυναίκα από όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο σφήνωσε σε κάδο απορριμάτων και φώναζε για βοήθεια!

Η γυναίκα άργησε να διασωθεί αφού το χέρι της παγιδεύτηκε στο στόμα ενός κάδου δωρεάς ρούχων στο Livermore της Καλιφόρνια και οι περισσότεροι στην αρχή ήταν αρκετά διστακτικοί αφού είχαν λάθος υποψίες για την άτυχη γυναίκα.

Στο απίστευτο βίντεο θα παρακολουθήστε την ηρωική στιγμή όταν ένας καλός περιαστικός, ο Στιβ, ακούει τις κραυγές της γυναίκας για βοήθεια πίσω από τον κάδο και τρέχει χωρίς δεύτερη σκέψη να την βοηθήσει!

Η Έβελθ κάλεσε το πυροσβεστικό τμήμα και έπειτα τράβηξε το όχημά του μέχρι το μεταλλικό κάδο, έτσι ώστε η απελπισμένη γυναίκα - που είχε παγιδευτεί για 45 λεπτά - να απελευθερωθεί εκείνη και το σφηνωμένο χέρι της

Δείτε την στιγμή της διάσωσης που δημοσίευσε η New York Post:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share