Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Επικίνδυνος για την υγεία ο Ντόναλντ Τραμπ: Πρότεινε ενέσεις χλωρίνης και… υπεριώδεις ακτίνες για τον κορωνοϊό

Απίστευτο!

24 Απριλίου 2020 10:44
Επικίνδυνος για την υγεία ο Ντόναλντ Τραμπ: Πρότεινε ενέσεις χλωρίνης και… υπεριώδεις ακτίνες για τον κορωνοϊό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Ντόναλντ Τραμπ αποδεικνύεται, πια, πολύ επικίνδυνος για την υγεία, καθώς στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στις ΗΠΑ, πρότεινε μερικές μεθόδους, για τις οποίες δεν υπάρχει καμία απολύτως απόδειξη, ότι μπορεί να πετύχουν.

Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πρόεδρος ανέφερε ως μέθοδο το «βομβαρδισμό» του σώματός μας με μεγάλη ποσότητα υπεριώδους ακτινοβολίας ή δυνατού φωτός. Ο ίδιος, μάλιστα, ανέφερε ως πηγή του για αυτή την πρόταση τον αξιωματούχο του, Ουίλιαμ Μπράιαν, ο οποίος επίσης δεν έχει καμία σχέση με την ιατρική, αλλά είναι τοποθετημένος στον τομέα της ενέργειας. Την ίδια ώρα, βέβαια, τα νούμερα για τους νεκρούς στην χώρα σοκάρουν.

Ο συγκεκριμένος αξιωματούχος ενημέρωσε τον Πρόεδρο και στην συνέχεια τους δημοσιογράφους ότι νέα τεστ δείχνουν ότι η αυξημένη ποσότητα ηλιακού φωτός, υπεριωδών ακτίνων και υγρασίας σκοτώνουν τον κορωνοϊό σε μικρό διάστημα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ όμως προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα. Πρότεινε και άλλη μια θεραπεία: «Και μετά βλέπω και το απολυμαντικό. Που τον σκοτώνει σε ένα λεπτό, σε ένα λεπτό. Μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό; Με ένεση, ή με έναν καθαρισμό. Όπως βλέπετε μπαίνει στους πνεύμονες και πολλαπλασιάζεται στους πνεύμονες. Οπότε θα ήταν ενδοαφέρον να το δοκιμάσουμε κι αυτό».

Αξίζει να σημειωθεί, βέβαια, ότι ο κύριος Τραμπ αγνοεί πως παράγοντες που χρησιμοποιούνται για να σκοτώσουν τον κορωνοϊό στο περιβάλλον όπως η χλωρίνη και η ισοπροπυλική αλκοόλη είναι άκρως τοξικά όταν μπαίνουν στον ανθρώπινο οργανισμό.

Ο αξιωματούχος που συνόδευε τον Τραμπ, λοιπόν, μίλησε στους δημοσιογράφους για έρευνες που γίνονται στα κρατικά εργαστήρια, οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο, έδειξαν ότι η αυξανόμενες θερμοκρασίες έχουν σταδιακά οφέλη που μειώνουν στο μισό την ζωή του κορονοϊού όταν εμφανίζεται.

Σημείωσε, ωστόσο, ότι ακόμα και αν ο ιός πεθάνει για παράδειγμα σε μια ηλιόλουστη παιδική χαρά το καλοκαίρι θα μείνει στις επιφάνειες που δεν τις βλέπει ο ήλιος ή δεν ζεσταίνονται αρκετά.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share