Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

6χρονος είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια - Η ανατριχιαστική ομολογία της μητέρας

Σοκ!

23 Απριλίου 2020 15:38
6χρονος είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια - Η ανατριχιαστική ομολογία της μητέρας
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο 6χρονος Πίτερ είχε χαθεί για 20 ολόκληρα χρόνια με την εξαφάνισή του να αποτελούσε μυστήριο. Όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι, και η αστυνομία αναζητούσαν για στοιχεία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είκοσι χρόνια αργότερα, η μητέρα εξομολογήθηκε κάτι.Ενώ, μία μητέρα τοποθέτησε κάμερα μέσα στο δωμάτιο της κόρη της, στη συνέχεια όμως ακολούθησε ο απόλυτος τρόμος.

Ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στη Χαβάη μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του. Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι είχαν συμβεί φρικτά πράγματα. Το αγόρι και τα αδέρφια του τα έδερναν επανειλημμένα οι γονείς τους. Η μητέρα του αγοριού το ομολόγησε αυτό. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο πατέρας έδερνε τα παιδιά του τόσο δυνατά που μερικές φορές είχαν σπασμένα κόκαλα. Τα βασάνιζε επίσης. Για παράδειγμα, μια φορά είχε πετάξει τον Πίτερ σε μια σακούλα απορριμμάτων και τον ανάγκασε να φάει περιττώματα. Ο παππούς του μικρού παιδιού το είχε αναφέρει αυτό στους τοπικούς δημοσιογράφους. Αλλά μια μέρα, το μικρό αγόρι εξαφανίστηκε.

Ο αδελφός του Πίτερ και οι δύο αδερφές του τον είδαν τελευταία φορά ζωντανό τον Ιούνιο του 1997. Μόνο αφού πέρασαν έξι μήνες ανέφεραν οι γονείς του ότι αγνοούταν. Η αναζήτηση για το αγόρι είχε επεκταθεί σε διάφορα νησιά της Χαβάης.

Η μητέρα και ο πατέρας είχαν εγκαταλείψει το αγόρι κάπου. Δεν ήξεραν ακριβώς που και επομένως δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσαν. Μετά από 20 χρόνια, η μητέρα ομολόγησε κάτι. Αποδείχθηκε ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν κακοποιήσει το αγόρι τόσο πολύ που τελικά πέθανε. Αλλά δήλωσε ότι αυτό δεν είχε γίνει σκόπιμα και ότι ειλικρινά δεν γνώριζε πλέον που ήταν θαμμένος ο γιος της...

5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι των γειτόνων... με αυτό που τους λέει ότι συνέβη στη μαμά του να σοκάρει

Ένας 5χρονος πήρε αγκαλιά την αδερφή του και ξαφνικά άρχισε να τρέχει στο σπίτι των γειτόνων, με αυτό που τους λέει ότι συνέβη στη μαμά του να τους προκαλεί σοκ. Ακόμα μία ανατριχιαστική ιστορία πέρασαν η Αλίσα και ο Μάικλ όταν απέκτησαν δίδυμα! Δύο μήνες μετά οι γιατροί παρατήρησαν την κοιλιά του μωρού και αρχικά τρόμαξαν, όταν όμως εξέτασαν την δίδυμη αδερφή της έπαθαν σοκ!

Ο Σαλ μαζί με την 2 μηνών αδερφή του ήταν στο κρεβάτι, όταν ξαφνικά άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το μπάνιο. Το αγόρι πήγε να ελέγξει τη μαμά του και την βρήκε να αιμορραγεί στην μπανιέρα. Ανησυχώντας ότι η μητέρα του μπορεί να πεθάνει, ο Σαλ άρπαξε την αδελφή του, την τύλιξε με μια κουβέρτα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονα για βοήθεια!

Ο Σαλ είπε στη γειτόνισσά του Τζέσικα, ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ρώτησε αν θα μπορούσε να τη φροντίσει! Η Τζέσικα κάλεσε γρήγορα άμεση δράση. Οι διασώστες βρήκαν την μητέρα του 5χρονου αναίσθητη στο ντους, κάτω από τη βρύση.

Έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό και η μητέρα του έχει ανακάμψει και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Ο Σαλ έσωσε τη ζωή της καθώς θα μπορούσε να είχε πνιγεί εάν δεν είχε ενεργήσει τόσο γρήγορα. Η γρήγορη σκέψη του Σαλ τον έκανε να αποκτήσει το ψευδώνυμο «Σούπερ Σαλ» και τιμήθηκε για την γενναιότητά του από το Πυροσβεστικό Τμήμα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share