Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ;;; Ωραία, τότε πήγαινε μια φορά τη βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

19 Ιουλίου 2013
ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ;;; Ωραία, τότε πήγαινε μια φορά τη βδομάδα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στην ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

Οι Καθολικές γυναίκες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και ήταν πριν παρθένες, η έρευνα επισημαίνει πως , αφότου βάλουν στεφάνι, τα δίνουν όλα για όλα αφού γι΄αυτές το σεξ είναι κομμάτι του γάμου.

Όσοι πηγαίνουν κάθε εβδομάδα στην Εκκλησία, κάνουν καλύτερο σεξ. Είτε είναι Χριστιανοί είτε Καθολικοί, όσοι εκκλησιάζονται συχνά, αποδίδουν καλύτερα στο... κρεβάτι, σύμφωνα με πολυετή έρευνα του Πανεπιστημίου του Σικάγο.

Η έρευνα που βασίστηκε σε στοιχεία του Συμβουλίου Ερευνας για την Οικογένεια - μία συντηρητική χριστιανική οργάνωση στις ΗΠΑ- έδειξε ότι, οι Καθολικοί που είναι θρησκευόμενοι και κυρίως όσοι είναι παντρεμένοι, διαπρέπουν στο σεξ έχοντας μάλιστα τάση... απελευθέρωσης.

Με βάση τα αποτελέσματα της αμερικανικής έρευνας, ο πουριτανισμός κυρίως των Καθολικών ζευγαριών στο σεξ, έχει δώσει τα τελευταία χρόνια την θέση του στην ευχαρίστηση και μάλιστα χωρίς ενοχές.

Τα άκρως ενδιαφέροντα αποτελέσματα της έρευνας συνοψίζονται στα εξής σημεία:

1. Τα ζευγάρια που πηγαίνουν μία φορά την εβδομάδα στην Εκκλησία, αποδίδουν καλύτερα στο κρεβάτι και μάλιστα κάνουν πιο συχνά έρωτα.

2. Η ευχαρίστηση στο σεξ είναι μεγαλύτερη για τους Καθολικούς. Ειδικά οι Καθολικές γυναίκες που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και ήταν πριν παρθένες, η έρευνα επισημαίνει πως , αφότου βάλουν στεφάνι, τα δίνουν όλα για όλα αφού γι΄αυτές το σεξ είναι κομμάτι του γάμου.

3. Οι Καθολικοί είναι πολύ πιο απελευθερωμένοι απο τις υπόλοιπες θησκευτικές ομάδες απ' ότι πίστευαν μέχρι τώρα οι ειδικοί που μελετούσαν τις ερωτικές συνήθειες των Αμερικανών.

4. Μόνο το 14% των Καθολικών δηλώνουν ένοχοι σχετικά με την σεξουαλική τους δραστηριότητα , είτε αυτή περιλαμβάνει εξωσυζυγική σχέση είτε παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού.

www.protothema.gr

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share