Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Η τελευταία εξέταση ασθενούς με κορωνοϊό πριν αποσωληνωθεί - Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το «Ασκληπιείο»

Συγκλονιστικές στιγμές

23 Απριλίου 2020 07:04
Η τελευταία εξέταση ασθενούς με κορωνοϊό πριν  αποσωληνωθεί - Συγκλονιστικό βίντεο-ντοκουμέντο από το «Ασκληπιείο»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας, εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Επίσης, συγκινητικές στιγμές διαδραματίστηκαν και στην Πάτρα με 52χρονο να παίρνει εξιτήριο από ΜΕΘ μετά από 20 μέρες μάχης με το φονικό ιό.

Ο ασθενής, όπως μαρτυρούν τα πλάνα από το Ασκληπιείο της Βούλας, εισέρχεται στην αίθουσα του αξονικού τομογράφου, προκειμένου να υποβληθεί στην τελευταία εξέταση προτού βγει από τη ΜΕΘ.

Λίγο αργότερα, ο συγκεκριμένος άνδρας αποσωληνώθηκε και συνέχισε τη θεραπεία του έως την τελική ίαση από τον ιό.

«Είναι μία ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς» - Συγκινεί η διευθύντρια της ΜΕΘ για τον θάνατο του 35χρονου από κορωνοϊό (Video)

Συγκινεί η διευθύντρια της ΜΕΘ για τον θάνατο του 35χρονου από κορωνοϊό λέγοντας ότι «Είναι μία ήττα που δεν μπορεί να αποδεχθεί κανείς». Επίσης, τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε με μία 75χρονη ασθενή με κορωνοϊό ανέφερε σε ανάρτησή του διασώστης του ΕΚΑΒ

«Για ώρες δεν μπορούσαμε να δεχθούμε αυτό που συνέβη. Είναι μια πραγματικά τραγική στιγμή για όλους μας», αναφέρει η κυρία Γλυκερία Βλαχογιάννη.

O θάνατος του 35χρονου άνδρα που έσβησε από τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει ερωτήματα, αλλά και συγκίνηση, μιας και ο νεαρός άνδρας, που άφησε πίσω του τη σύζυγό του και ένα κοριτσάκι μόλις 1,5 έτους, δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Συγγενείς του 35χρονου, πατέρα ενός μικρού κοριτσιού μιλούν στο OPEN και αναφέρουν πως αν και ο 35χρονος πέθανε από κορωνοϊό, κανείς τους δεν έχει υποβληθεί σε τεστ για να διαπιστωθεί αν έχει νοσήσει. «Όχι, δεν μας έχουν κάνει το τεστ. Τη Δευτέρα το βράδυ κατέληξε ο γαμπρός. Μου λένε “Την Τρίτη θα σας πάρουν τηλέφωνο οι γιατροί για να κάνετε όλοι το τεστ. Κανένας δεν με πήρε τηλέφωνο».

Η σοκαριστική στιγμή που ασθενής με κορωνοϊό επανέρχεται στη ζωή - Εικόνες που πραγματικά συγκλονίζουν (Video)

Την σοκαριστική στιγμή που ασθενής με κορωνοϊό επανέρχεται στη ζωή δείχνει ένα βίντεο από το Saint Joseph's Medical Center της Νέας Υόρκης, με τις εικόνες πραγματικά να ανατριχιάζουν. Ενώ, μία έρευνα-σοκ έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα σε σχέση με ό,τι πίστευε η επιστημονική κοινότητα για τον φονικό ιό.

Συγκεκριμένα, ασθενής με κορωνοϊό έχει χάσει τη μάχη με τη ζωή και οι γιατροί κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσουν. Μετά από δευτερόλεπτα αγωνίας, ο άνδρας φαίνεται πως έχει και πάλι τις αισθήσεις του.

Δείτε το βίντεο που προκαλεί ρίγη:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share