Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ζούσε τις τελευταίες ώρες της γυναίκας του αγκαλιά στο κρεβάτι - Ξαφνικά την ακούει να λέει κάτι που τα ανέτρεψε όλα

Απίστευτο!

22 Απριλίου 2020 14:45
Ζούσε τις τελευταίες ώρες της γυναίκας του αγκαλιά στο κρεβάτι - Ξαφνικά την ακούει να λέει κάτι που τα ανέτρεψε όλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι φοβερή η ιστορία του Τζέικομπ, που παραλίγο να χάσει την γυναίκα του. Συγκλονίζουν τα λόγια του!

Η Τάμπιθα και η μητέρα της, Κιμ, έκαναν ιππασία σε ένα τοπικό αγρόκτημα, όταν ξαφνικά το άλογο της Τάμπιθα πανικοβλήθηκε και άρχισε να τρέχει. Η Κιμ έχασε την οπτική επαφή με κόρη της, μόνο για να την βρει μπρούμυτα, αναίσθητη και με αιμορραγία από τα αυτιά. Στα 10 της τη βίασε ο θείος της! Στα 12 την ανάγκαζαν να κοιμάται με άντρες! Σήμερα, μας λέει την ιστορία της, μια ιστορία τόσο συγκινητική όσο και αυτής της μητέρας που έχασε τον γιο της!

Στο νοσοκομείο, η Τάμπιθα διαγνώστηκε με κάταγμα κρανίου και με οίδημα και αιμορραγία στον εγκέφαλο. Ήταν σε κώμα. Ο σύζυγός της, ο Τζέικομπ, και οι τέσσερις γιοι τους τρομοκρατήθηκαν.

«Όταν δεν μπορείς να μιλήσεις μαζί της και δεν μπορεί να σου μιλήσει και είναι αναίσθητη – είναι μια τρομακτική στιγμή», δήλωσε ο Τζέικομπ στο CBN.

Ο νευροχειρουργός Δρ Arun Jacob, ο οποίος ανέλαβε την Τάμπιθα, πρόσεξε ότι ο εγκέφαλός της πρήζεται πολύ γρήγορα.

Αν δεν αφαιρούσαν ένα μέρος του κρανίου της, θα πέθαινε. Επέζησε από τη χειρουργική επέμβαση, αλλά ο γιατρός προειδοποίησε ότι μπορεί να έχει διανοητικά ή σωματικά προβλήματα.

«Ο μεγαλύτερος φόβος μου ήταν ότι δεν θα αναγνώριζε εμένα ή τα αγόρια μας. Ακόμα και αν θα ήταν σε αναπηρικό καροτσάκι, ήθελα να γνωρίζει ποιοι είμαστε,» είπε ο Τζέικομπ.

Η Τάμπιθα φαινόταν να ανακάμπτει με ρυθμούς που οι γιατροί της δεν περίμεναν. Της αφαίρεσαν την μηχανική υποστήριξη και μίλησε για πρώτη φορά από το ατύχημα.

Κοίταξε τον άντρα της, και είπε «Μη τους αφήσεις ποτέ ξανά να το κάνουν αυτό σε μένα», θυμάται η Κιμ.

Όχι μόνο η Τάμπιθα ήταν ξύπνια και μιλούσε, αλλά είχε ακόμα την αίσθηση του χιούμορ. Οι γιατροί την ρώτησαν εάν αναγνώριζε τους φίλους και την οικογένειά της και είπε ότι ανέκαθεν τους αναγνώριζε.

«Αν με ρωτήσετε πάλι ποιος είναι ποιος, θα σηκωθώ από το κρεβάτι! Σας θυμάμαι όλους,» δηλώνει η Τάμπιθα.

Μέσα σε εννέα μέρες ήταν σε θέση να πάει στο σπίτι, σχεδόν υγιής. Μπορούσε να περπατήσει, να ανέβει σκάλες και να κάνει πλήρεις συνομιλίες.

«Είναι πραγματικά ευχάριστο για ανθρώπους σαν εμάς, όταν βλέπουμε τέτοια περιστατικά, γιατί δεν συμβαίνουν κάθε μέρα,» δήλωσε ο Δρ Arun Jacob. «Νομίζω η ανάκαμψη της ήταν ένα θαύμα!»

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share