Σάββατο, 15 Ιουνίου 2024

Μετά από σοβαρό ατύχημα το πρόσωπό της έγινε τερατώδες - Μετά από αυτό ο σύζυγός της έκανε κάτι συγκλονιστικό

Συγκινητικό!

22 Απριλίου 2020 13:14
Μετά από σοβαρό ατύχημα το πρόσωπό της έγινε τερατώδες - Μετά από αυτό ο σύζυγός της έκανε κάτι συγκλονιστικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άξιος θαυμασμού αυτός ο άντρας μετά από αυτό που έκανε για την σύζυγό του η οποία παραμορφώθηκε.

Σκεφτείτε για λίγο ποιες είναι οι πλευρές του συντρόφου σας ή του έρωτα της ζωής σας που σας ελκύουν περισσότερο.

Είναι τα μάτια που σας κοιτάζουν σαν να μην υπάρχει τίποτα άλλο να δουν; Είναι τα το γλυκό, παιχνιδιάρικο ή σκέτο χαμόγελο; Είναι το τέλειο δέρμα, λείο και λαμπερό; Το αγαπημένο πρόσωπο και τα χαρακτηριστικά του; Ή το τέλειο καυτό σώμα;

Αλλά αν τα βάλετε όλα αυτά στην άκρη και έχετε μόνο την ουσία, την βασική προσωπικότητα του συντρόφου που θαυμάζετε, θα τον αγαπούσατε ακόμη;

Όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε η εξωτερική εμφάνιση παίζει τεράστιο ρόλο στην έλξη και την αγάπη.

Συχνά λοιπόν ξεχνάμε την προσωπικότητα κάποιου και εστιάζουμε στην φυσική ομορφιά

Να γιατί λοιπόν γιατί η φωτογραφία αυτού του ζευγαριού κάνει τον γύρω του διαδικτύου και έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα, όπως ακριβώς είχε κάνει και αυτή η γυναίκα με την σπάνια πάθηση!

Αυτός ο άνδρας αποδεικνύει ότι η αληθινή αγάπη δεν βασίζεται στην φυσική εμφάνιση. Όπως αναφέρεται από το Kappook, ένα ταϊλανδέζικo πρακτορείο ειδήσεων, η γυναίκα δουλεύει σε ένα εργοστάσιο με τον αδερφό της. Συνέβη όμως ένα ατύχημα και έπεσε οξύ πάνω τους που τους παραμόρφωσε.

Η γυναίκα είναι τυφλή από τότε, πάνω από πέντε χρόνια τώρα. ‘Ένιωσα στενοχώρια και θυμό. Αλλά ήμουν τυχερή αφού έχω ακόμη τον σύζυγό μου.’ είπε.

Παρά τα σημάδια και τις ατέλειες, ακόμη φροντίζει και αγαπά το κορίτσι του. Η γυναίκα έχασε τα μάτια και την όραση. Η μύτη και το στόμα της έλιωσαν. Οι ζημιές συνεχίζουν να σημαδεύουν το σώμα της, όπως μπορείτε να δείτε, στον λαιμό, τα χέρια και τα πόδια.

Το ζευγάρι μας δείχνει ότι η αληθινή αγάπη δεν βλέπει αλλά αισθάνεται. Δέχεται και δεν κρίνει. Μακάρι να βρούμε την αγάπη που θα κρατήσει όλη την ζωή μας ακόμη και αν η ομορφιά ξεθωριάσει ή το καυτό κορμί του συντρόφου μας γίνει πλαδαρό ή γεμίσει ρυτίδες λόγω της ηλικίας.

Παραμορφώθηκε από ατύχημα αλλά ο σύντροφός της έδειξε σ' όλον τον κόσμο τι σημαίνει αγάπη Ας γιορτάσουμε την άνευ όρων παντοτινή αγάπη. Ας αγαπήσουμε με τέτοιον τρόπο που να κρατήσει για πάντα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share