Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εξελίξεις στη Μονή Πετράκη: Βρέθηκε ταυτότητα στο σημείο

Τι συμβαίνει;

22 Απριλίου 2020 11:26
Εξελίξεις στη Μονή Πετράκη: Βρέθηκε ταυτότητα στο σημείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εμπρηστικό μηχανισμό, ο οποίος βρέθηκε στη Μονή Πετράκη, με την ίδια να έχει στα χέρια της πια μία ταυτότητα από το σημείο, καθώς τη βρήκε δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί το άτομο που τοποθέτησε το μηχανισμό, χωρίς όμως να διακρίνονται τα χαρακτηριστικά του.

Ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Α. Σαλβάνος, κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ για την εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, εντόπισε έξω από την Μονή, μια ταυτότητα που κατά πάσα πιθανότητα είναι πλαστή.

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε στη Μονή Πετράκη

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία όταν δέχθηκαν τηλεφώνημα για εκρηκτικό μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στη Μονή Πετράκη, δείτε εδώ το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το Open.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) και από την έρευνα που πραγματοποίησαν, διαπίστωσαν πως τα αντικείμενα ήταν μια βαλίτσα και μια φιάλη υγραερίου, η παρουσία των οποίων δεν προκαλούσε περαιτέρω ανησυχία.

Φοβερό: Η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τούνελ και αντιαρματικά στην επιχείρησή της στα Σεπόλια!

Φοβερά είναι όσα βρήκε η Αντιτρομοκρατική στην επιχείρησή της στα Σεπόλια, εντοπίζοντας τούνελ και αντιαρματικά όπλα από την πλευρά των τρομοκρατών, μεταξύ άλλων. Δείτε, επίσης, πόσες προσαγωγές έγιναν.

Η Αστυνομία αναφέρθηκε στο γεγονός, ενώ πρόσθεσε πως κάνει επιχείρηση και στην οδό Τζαβέλα στα Εξάρχεια, αφού φαίνεται πως έχει επίσης πληροφορίες, τονίζοντας πως αργότερα θα παράσχει αναλυτική ενημέρωση.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Δ.Α.Ε.Ε.Β. (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας), ύστερα και από συνεργασία με την Ε.Υ.Π. (Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών).

Η επιχείρηση λαμβάνει χώρα ταυτόχρονα στα Σεπόλια και στην οδό Τζαβέλα 3 στα Εξάρχεια.

Έχουν γίνει μέχρι τώρα προσαγωγές περισσότερων των (20) αλλοδαπών. Έχει αποκαλυφθεί τούνελ και βαρύς οπλισμός, όπως αντιαρματικά. Μετά το τέλος της επιχείρησης θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share