Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Μιανμάρ: Επιτέθηκαν σε όχημα του ΠΟΥ - Νεκρός ο οδηγός

Θύμα ένας 28χρονος

22 Απριλίου 2020 09:38
Τραγωδία στη Μιανμάρ: Επιτέθηκαν σε όχημα του ΠΟΥ - Νεκρός ο οδηγός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε στη Μιανμάρ όταν ένας οδηγός.την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μεταφέροντας δείγματα για να υποβληθούν πολίτες σε εξετάσεις για τον κορωνοϊό, δέχτηκε δολοφονική επίθεση στην πολιτεία Ραχίν, όπου μαίνονται εχθροπραξίες ανάμεσα σε αντάρτες και στρατό. Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ΟΗΕ. Σοκ ωστόσο προκάλεσε και η ανακοίνωση του θανάτου κορυφαίου αθλητή.

Ο οδηγός, 28 ετών, υπήκοος Μιανμάρ, υπέκυψε στα τραύματα που υπέστη σε νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Ένα στέλεχος του υπουργείου Υγείας και Αθλητισμού, που επέβαινε στο αυτοκίνητο, έχει επίσης τραυματιστεί.

Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών εξέφρασε τη «βαθιά θλίψη» του για τον θάνατο του εργαζομένου στον ΠΟΫ σε ανακοίνωσή του, τονίζοντας πως θα ζητήσει διευκρινίσεις για την επίθεση αυτή, η οποία διαπράχθηκε το βράδυ της Δευτέρας κοντά στην πόλη Μίνμπγια (δυτικά). Το ποιοι τη διέπραξαν και τα κίνητρά τους αποτελούν μυστήριο.

Σοκ στην Ρωσία: Πέθανε 22χρονος ποδοσφαιριστής που κατέρρευσε στη προπόνηση

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση του θανάτου του 22χρονου Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ, ποδοσφαιριστή της Καζάνκα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης. Τον θάνατό του γνωστοποίησε η Λοκομοτίβ Μόσχας, την ίδια στιγμή που συγκλονίζει και ο θάνατος διάσημου ηθοποιού.

«Ο ποδοσφαιριστής αρρώστησε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης. Ο Σαμοκβάλοφ άφησε πίσω του μία σύζυγο κι ένα γιο. Η Λοκομοτίβ είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Είναι μια τεράστια λύπη για την οικογένεια μας» ανέφερε στην ανάρτηση γνωστοποίησης του θανάτου του η Ρωσική ομάδα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε ο Σαμοκβάλοφ.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς θα ακολουθήσει ιατροδικαστική έρευνα. Ο Σαμοκβάλοφ αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Καζάνκα, και έχει άλλα δυο αδέρφια, τους δίδυμους Βασίλι και Νικίτα που είναι επίσης ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται στις χαμηλές κατηγορίες του Ρωσικού πρωταθλήματος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share