Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει": Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του 35χρονου πριν πεθάνει από κορωνοϊό

Σοκ στο Πανελλήνιο

22 Απριλίου 2020 08:12
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε ο παππούς του 35χρονου που πέθανε από κορωνοϊό που τόνισε ότι δεν είχε πάει ποτέ σε γιατρό γιατί δεν είχε αρρωστήσει ποτέ.

"Δεν κάπνισε, πιοτό δεν έβαλε στο στόμα του. Τίποτα βρε παιδί μου, τίποτα! Δεν είχε αρρωστήσει το παιδί, δεν είχε ποτέ αρρωστήσει και να πάει στο νοσοκομείο. Τι να πω, βρε κορίτσι μου; Τι να κάνεις; Τώρα πρόσφατα είχε παντρευτεί. Ένα 18 μηνών παιδάκι έχουν και έμεινε τώρα αυτό ορφανό".

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Ήταν μια χαρά το παιδί, με το τηλέφωνο μιλούσαμε. "Καλά είσαι;" "Έχω λίγο πυρετό και αυτό θα κατέβει. Προσπαθούν οι γιατροί", λέει. Ε, ξαφνικά σε δυο τρεις ώρες μετά πέθανε το παιδί, αν είναι δυνατόν δηλαδή! Αν είναι δυνατόν!".

Δείτε το σχετικό βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Ήταν μια χαρά, είμαστε συγκλονισμένοι»: Σοκαρισμένη η οικογένεια του 35χρονου που πέθανε απο κορωνοϊό

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι του 35χονου από τη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, ο οποίος έχασε τη ζωή του από κορωνοϊό.

Ο 35χρονος, είναι Έλληνας μουσουλμάνος, ξυλουργός στο επάγγελμα και πατέρας ενός μικρού κοριτσιού 18 μηνών. Λόγω επαγγέλματος ερχόταν σε επαφή με χημικά.

Ο Μ.Κ. εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή, όταν την Παρασκευή 10 Απριλίου που επέστρεψε από την εργασία του αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Όπως επισημαίνει στο«protothema.gr» στενό συγγενικό του πρόσωπο: «Το Σάββατο 11 Απριλίου ανέβασε υψηλό πυρετό και πήρε τηλέφωνο τον γιατρό ο οποίος του έδωσε κάτι φάρμακα, τα οποία πήρε αλλά ο πυρετός δεν έπεφτε. Μετά από αυτό μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Του είχαν γίνει δυο τεστ για τον κορωνοϊό τα οποία απ’ όσο ξέρω βγήκαν αρνητικά. Μετά μπήκε στην Εντατική και μετά μάθαμε ότι πέθανε από κορωνοϊό. Πραγματικά, έχουμε συγκλονιστεί όλοι από το θάνατό του, ήταν μια χαρά, μιλούσαμε μαζί του, όλα έγιναν τόσο ξαφνικά και δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η σύζυγός του, η οικογένειά του είναι όλοι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα».

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 15 Απριλίου Μεγάλη Τετάρτη, ενώ από το Μεγάλο Σάββατο η κατάστασή του επιδεινώθηκε ραγδαία και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Άγιος Δημήτριος» στη Θεσσαλονίκη μέχρι που έφυγε από τη ζωή.

Οι νεκροί από κορωνοϊό στην Ελλάδα έχουν φτάσει τους 119. Σήμερα την τελευταία του πνοή άφησε και ένας 75χρονος άνδρας που νοσηλευόταν από τις 27 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» και έπασχε και από κολπική μαρμαρυγή.

Το βράδυ της Δευτέρας λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα για 116 νεκρούς είχε γίνει γνωστό ότι πέθανε και ένας 86χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και είχε υποκείμενο νόσημα (καρδιολογικό πρόβλημα).

Ο επικεφαλής των ειδικών του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 10 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό στη χώρα σε 2.245.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share