Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στη Μονή Πετράκη

Τι συνέβη;

21 Απριλίου 2020 14:23
Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Βρέθηκε εκρηκτικός μηχανισμός στη Μονή Πετράκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική υπηρεσία, αφού έγινε τηλεφώνημα αγνώστων, το οποίο ενημέρωνε για την ύπαρξη εκρηκτικού μηχανισμού στην είσοδο της Μονής Πετράκη, από την πλευρά που συνεδριάζει η Ιερά Σύνοδος. Πρόσφατα, μάλιστα, η υπηρεσία είχε εντοπίσει τούνελ και αντιαρματικά στα Σεπόλια.

Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς και το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ). Στο σημείο βρέθηκαν τρεις βαλίτσες, σε μία εκ των οποίων υπήρχε ο εκρηκτικός μηχανισμός, που αποτελείτο μεταξύ άλλων από μια μεγάλη φιάλη υγραερίου.

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στα Σεπόλια με 26 προσαγωγές! (video)

Σε μεγάλη επιχείρηση προχώρησε το πρωί της Πέμπτης (19/3) η Αντιτρομοκρατική, με την ίδια να κάνει «σκούπα» στα Σεπόλια προχωρώντας σε 26 προσαγωγές.

Όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΪ, σε κτίριο της οδού Αυλώνος, η οποία παρεμπιπτόντως έχει αποκλειστεί αυτή την ώρα, προσήχθησαν 9 άτομα, ενώ 17 ακόμα προσήχθησαν από άλλα σημεία, στον περίγυρο του κτιρίου. Δείτε, επίσης, τι είχε γίνει στην υπόθεση του Τοξοβόλου του Συντάγματος.

Η υπόθεση που ερευνάται αφορά κύκλωμα διεθνούς τρομοκρατίας που φέρεται να συνδέεται με οργανώσεις Κούρδων.

Δείτε το βίντεο:

"Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου και...": Γιατί ο Αστυνομικός τρελάθηκε και "άδειασε" το υπηρεσιακό του όπλο πάνω στην πρώην γυναίκα του και την φίλη της;

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το φρικτό οικογενειακό έγκλημα στη Κάτω Κηφισιά με θύματα δύο νεαρές γυναίκες!

Η απόρριψη και η απομάκρυνση απο τα παιδιά του, φάνταζαν θηρία που κάθε μέρα λάβωναν τον εγωισμό του. Ο υπαρχιφύλακας της Τροχαίας Νέας Ιωνίας, χωρίς να πει σε κανέναν το παραμικρό, πήρε την απόφαση να εκτελέσει το απόγευμα της Τετάρτης εν ψυχρώ την εν διαστάσει σύζυγο του και την φίλη της και στη συνέχεια να εξαφανιστεί κάνοντας αρχικά την Αστυνομία να υποθέσει ότι πρόκειται για ληστεία σε σούπερ μάρκετ της Νέας Κηφισιάς.

Οι μοτοσικλεσιστές της ΔΙ.ΑΣ που πήραν σήμα στις 18:35 χθες το απόγευμα, εντόπισαν και σταμάτησαν το μαύρο Suzuki Vitara, στην περιοχή της Κηφισιάς, πέρασαν χειροπέδες στο υπαρχιφύλακα της Τροχαίας Νεας Ιωνίας και τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Δείτε πλάνά από την περιοχή στην οποία σημειώθηκε το φονικό:

Εκεί, ο 35χρονος αστυνομικός ήταν ήρεμος, συνεργάσιμος και τα είπε όλα. «Χωρίσαμε. Πήρε τα παιδιά μου, ένα αγορακι και ένα κοριτσάκι ηλικίας 8 και 5 ετών, τα πήγε στους γονείς της στη Θήβα, τα άφησε και αυτή έκανε τη ζωή της. Δεν άντεχα να το ζω αυτό» είπε στους συναδέλφους του ο ένστολος συζυγοκτόνος.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν οτι ο Γ.Λ απο τη Νέα Ιωνία, έκανε προσπάθειες να επανασυνδεθεί με την σύζυγο του. Όμως η ίδια ήταν αρνητική και αυτό ήταν που τον εξόργιζε. Δεν μπορούσε να αντέξει την απόρριψη.

Ο 35χρονος που μπήκε στην Αστυνομία το 2007, δεν είχε δημιουργήσει κανένα πρόβλημα στην υπηρεσία όμως τον τελευταίο καιρό οι συνάδελφοι του έβλεπαν έναν άνθρωπο σκεπτικό και απόμακρο. Προφανώς στο μυαλό του είχε ξεκαθαρίσει με τη δική του λογική τα πράγματα και είχε πάρει τις αποφάσεις του.

Το απόγευμα της Τετάρτης θα έκανε πράξη το ανατριχιαστικό σχέδιο που είχε καταστρώσει. Επιβιβάστηκε στο μαύρο Vitara και εστησε καρτέρι στο παρκινγκ του σούπερ μάρκετ που εργαζόταν η σύζυγος του στην οδό Αχαρνών 80 στη Νέα Κηφισια. Μόλις την είδε λίγο μετα τις 6 να βγαίνει έξω με μια συνάδελφο της και να μπαίνουν στο Smart, πλησίασε, σημάδεψε και «άδειασε» το υπηρεσιακο του όπλο στις δύο ατυχες γυναίκες πνίγοντας στο αίμα τη σχέση μιας ζωής.

Πληροφορίες και φωτογραφίες από το protothema.gr

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share