Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Πήραν την ετοιμοθάνατη κορούλα τους σπίτι για να πεθάνει κοντά τους - Αυτό που συνέβη μετά από λίγο ανατριχιάζει

Σοκ!

21 Απριλίου 2020 12:59
Πήραν την ετοιμοθάνατη κορούλα τους σπίτι για να πεθάνει κοντά τους  - Αυτό που συνέβη μετά από λίγο ανατριχιάζει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Mια αληθινή ιστορία με μια κοπέλα όπου πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει,ενώ δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις...

Η Τζασμίν, μητέρα της Μπρίτανι Μπάκερ χαρακτήρισε την κόρη της ως ένα παιδί γεμάτο Μπρίτανι που αγαπούσε το τραγούδι στην εκκλησία. Ένα πρωί, βρήκε την κόρη της στο πάτωμα της κρεβατοκάμαράς της να τρέμει και να κουνιέται. Ώστόσο τέτοιες παράξενες ιστορίες δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε, θυμηθείτε και αυτά τα δύο αδέρφια με την σπάνια πάθηση!

Είχε μια μεγάλη επιληπτική κρίση -όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο- κάτι που η μητέρα της ήταν εξοικειωμένη αφού έπασχε και η ίδια από τέτοιες κρίσεις..

Η Μπρίτανι έδωσε φάρμακα στην κόρη της, αλλά όταν τα συμβατικά μέτρα απέτυχαν για την Brittany, άρχισαν να χάνουν την ελπίδα ότι η Μπρίτανι θα ζήσει μια κανονική ζωή από και πέρα – ή ακόμα και αν θα ζήσει. Η Jamie αισθάνθηκε προσωπικά υπεύθυνη. «Από εμένα κληρονόμησε η κόρη μου αυτή την ασθένεια», είπε.

Το άγχος της ύπαρξης ενός άρρωστου παιδιού καθώς είχαν οικονομικές δυσκολίες τους έπληξε όλους στην οικογένεια. Η κόρη τους ήταν στο νοσοκομείο για τρεις εβδομάδες.

Οι εξετάσεις εγκεφάλου έδειξαν ότι ολόκληρος ο εγκέφαλός της δεν δούλευε σωστά και νέκρωνε και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι ‘αυτήν. Οι γιατροί είπαν στην Τζασμίν να την πάει στο σπίτι για να την αφήσει στο οικείο της περιβάλλον στις τελευταίες στιγμές της.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Η Τζασμίν πέρασε όλη τη νύχτα να προσεύχεται για το παιδί της και το πρωί η Μπρίτανι άρχισε να ανταποκρίνεται για πρώτη φορά μετά από ένα χρόνο.

Οι πρώτες λέξεις που είπε ήταν: «Ιησού! Ιησούς!»

Κοίταξε τη μητέρα της και περιέγραψε τη συνάντησή της με τον Ιησού με κάθε λεπτομέρεια που δεν ήταν σύνηθες για ένα 5 ετών κορίτσι.

Τους είπαν να την πάρουν σπίτι για να πεθάνει κοντά τους!! Δευτερόλεπτα μετά πετάχτηκε όρθια και τους είπε αυτές τις λέξεις!

Οι γιατροί, έκπληκτοι με την ανάκαμψη, της έκαναν εξετάσεις αμέσως την επόμενη μέρα.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share