Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

ΣΟΚ! Καταγγελία για τελετές ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ σε Άργος και Ναύπλιο!!!

19 Ιουλίου 2013
ΣΟΚ! Καταγγελία για τελετές ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑΣ σε Άργος και Ναύπλιο!!!

Με αφορμή τον φρικτό θάνατο 18χρονης, η οποία έπεσε θύμα Σατανιστών σας παραθέτουμε μια καταγγελία για σατανιστικές τελετές:

Αναγνώστρια του ιστολογίου hellas-orthodoxy.blogspot.gr έστειλε μια φρικιαστική και άκρως ανησυχυτική καταγγελία για "περίεργα" περιστατικά που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή Ναυπλίου - Άργους, αλλά αντιμετωπίζονται με αδιαφορία και απάθεια από τις τοπικές αρχές...


Αναλυτικά η καταγγελία έχει ως εξής:

Αγαπητό ιστολόγιο καλησπέρα,
είμαι μια φανατική αναγνώστριά σας και ως εκ τούτου πήρα το θάρρος να μοιραστώ μαζί σας, ένα θέμα το οποίο με απασχολεί ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό.
Έχοντας θυσιάσει αρκετό από τον χρόνο μου αλλά και την πνευματική μου γαλήνη σε αυτή την αναζήτηση την οποία και θα σας παρουσιάσω εδώ, θα ήμουν ιδιαίτερα υπερήφανη αν δημοσιευόταν στο ιστολόγιο.

Λέγομαι Ευτυχία Γερανίδου, είμαι μια νέα κοπέλα και εργάζομαι ώς νοσηλεύτρια στο γενικό νοσοκομείο Άργους. Προέρχομαι από οικογένεια πιστή και χριστιανική και η πίστη μου είναι το δυνατότερο όπλο για τους δύσκολους καιρούς στους οποίους ζούμε αλλά και στα περιστατικά τα οποία βλέπω καθημερινά στο νοσοκομείο. Διαμένω στον συνοικισμό Άργους και τουλάχιστον τρείς (3) φορές την εβδομάδα επισκέπτομαι το κοιμητήριο Κοιμήσεως της Θεοτόκου οπού κείτεται η αγαπημένη μου γιαγιά αλλά και ο πολυαγαπημένος μου εξάδερφος ο οποίος χάθηκε με τον πιό άδικο τρόπο σε ηλικία 17ετών λόγω τροχαίου.
Η συχνότητα με την οποία επισκέπτομαι το κοιμητήριο, όπως καταλαβαίνετε, μου επιτρέπει να έχω μια πιο προσωπική σχέση με διάφορες κυρίες που επισκέπτονται και τιμούν τους νεκρούς τους καθημερινά. Ο πόνος μεγάλος.


Τον τελευταίο καιρό όμως, κάποια περιστατικά τα οποία έχουν συμβεί με έχουν ανησυχήσει εξαιρετικά. Παραθέτω τις μαρτυρίες όσο πιο σύντομα μπορώ.
- Πριν έναν περίπου χρόνο στις 30/10/2011 τάφος στα βορειοδυτικά του κοιμητηρίου βεβηλώθηκε. Οι βέβηλοι προσπάθησαν, μάταια να καταστρέψουν την άνω πλάκα, κι ενώ δεν τα εκατάφεραν κατέστρεψαν τον ιερό σταυρό, τα καντήλια όπως και τις φωτογραφίες τον θανόντων και τα διακοσμητικά φυτά.
- 7/1/2012, άλλος ένας τάφος, αυτή την φορά παλαιός και κάπως εγκατελειμένος καταστρέφεται από άγνωστους δράστες στο κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου. Η φρίκη είναι μεγαλύτερη αυτή την φορά καθώς μέλη της σωρού,όπως απεδείχθει εκ των υστέρων έχουν αφαιρεθεί. Σε τοποθεσία πλησίον του κοιμητηρίου ντόπιος βρίσκει τα απολεσθέντα οστά καθώς και περίεργα σύμβολα, κεριά και υπολλείματα νεκρών ζώων στο έδαφος.
Θα ήθελα να σταθώ στη συγκεκριμένη ημερομηνία καθώς και κάτι άλλο αλλόκοτο συνέβει στο νοσοκομείο το οποίο δουλεύω. Την συγκεκριμένη ημερομηνία, έτυχε να έχω εφημερία,περίπου στις 6 το πρωί νεαρός και ηλικίας 33ετών καταφθάνει στο νοσοκομείο σε κατάσταση σοκ ζητώντας βοήθεια. Το θέαμα ήτο φρικιαστικό. Ο νεαρός είχε βασανιστεί, έχοντας ουλές στην πλάτη του, και κακοποιηθεί καθώς έφερε βαρύ τραύμα στην περιοχή των όρχεων και του πρωκτού η οποία πιθανόν να προερχόταν από κόψιμο με ξυράφι. Ο ίδιος δεν είπε κουβέντα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του, ενώ είχε μόνο μια επίσκεψη από κάποια νεαρή γυναίκα που ποτέ ξανα δεν είχαμε δεί στην πόλη.

- 25/2/2012, Άλλο ένα περιστατικό φρίκης λαμβάνει χώρα ,αυτή τη φορά στο ερημικό κοιμητήριο Δαλαμανάρας, δυο τάφοι βρίσκονται βεβηλωμένοι, στον έναν από αυτούς οι δράστες είχαν σπάσει τον μαρμάρινο σταυρό και στον άλλο τον είχαν αφαιρέσει. Στην άνω δυτική γωνία του νεκροταφείου βρέθηκαν και πάλι κεριά καθώς και κρυστάλλινα ποτήρια με περίεργους λεκέδες χρώματος καφέ και πόδια κόκορα.

- Το ξημέρωμα της 4/8/2012 έμπιστη συνάδελφος ιατρός, μου εκμυστηρεύτηκε άλλο ένα περιστατικό. Το περιστατικό αναφέρθη στην αστυνομία, ωστόσο καμιά δημοσίευση δεν έγινε επ'αυτού. Νεαρός, γιός γνωστού ατόμου της τοπικής κοινωνίας υπαλλήλου του Δήμου μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο ως την έσω πύλη του Νοσοκομείου Ναυπλίου. Ο 22χρονος νεαρός,φοιτητής στην Αθήνα είχε επισκεφθεί την πόλη του λόγω καλοκαιρινών διακοπών. Ο ίδιος ποτέ δεν ανέφερε πώς κατάφερε να φτάσει στο νοσοκομείο, ενώ ο γιατρός εκμυστηρεύτηκε σε άτομα υψίστου εμπιστοσύνης ότι επρόκειτο για ένα (ακόμη) σοκαριστικό περιστατικό. Ο νεαρός, διεκομίσθη με βαρυά αιμορραγία στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Η πιο ανατριχιαστική λεπτομέρεια ήταν ότι το θύμα είχε βιαίως ξυριστεί στην περιοχή του εφηβαίου ενώ στην ίδια περιοχή είχαν χαρακτεί δυο σύμβολα. Μια πεντάλφα κι άλλο ένα, ένας κύκλος με ανάποδο σταυρό από κάτω.
Το θύμα είχε σφιγμένο στη γροθιά του ένα μικρό χαρτάκι με την εξής φράση :
"I AM INFERNAL AND MY MIND IS IN TORMENT.I WILL RAISE THE DEAD MAKE THE WORLD UNCLEAN"

Το προηγούμενο βράδυ συνέβησαν κι άλλα..."περίεργα" περιστατικά στην ευρύτερη περιοχή του Ναυπλίου, πίσω από το στρατόπεδο. Συγγενής της οικογένειας του αρραβωνιαστικού μου ο οποίος έχει περιβόλλι εκεί, βρέθηκε στο μέρος που ανέφερα περίπου στις 3 η ώρα το πρωί. Ο "μάρτυρας" άκουσε κραυγές και κάποιες, όπως ο ίδιος περίεγραψε, "περίεργες ψαλμωδίες" από γυναικείες φωνές. Περιττό να σας αναφέρω ότι το άτομο για το οποίο σας μιλώ βρίσκεται ακόμη και τώρα σε κατάσταση σοκ.

Άλλη μια μαρτυρία, και τελευταία που θα σας αναφέρω, είναι οτι απο τον 8/12 πολλά κατοικίδια ζώα κυρίως ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ έχουν εξαφανιστεί.

Όπως καταλαβαίνετε έχω κάθε λόγο να είμαι τρομοκρατημένη, προσωπικά πιστεύω ότι οι τοπικές αρχές έχουν ειδοποιηθεί αλλά μάλλον...δε θέλουν να κάνουν τίποτε. Έχετε ιδέα τι μπορεί να σημαίνουν όλα τα παραπάνω περιστατικά; Κάποιοι λένε ότι είναι μια απλή πλάκα. Αλλά ποιός θα τραυμάτιζε τόσο βαριά έναν άνθρωπο χάριν μιας φάρσας;

Η δημοσίευση του κειμένου - μαρτυρίας μου ίσως βοηθούσε τόσο στο να μαθευτεί το τι συμβαίνει στην περιοχή μας, να διασταυρωθούν πληροφορίες όπως και κάποιοι γνώστες τέτοιων θεμάτων να μας πούν την γνώμη τους.
Εγώ δεν έχω άλλη επιλογή από την καθημερινή προσευχή και αλύγιστη πίστη μου στον 'Υψιστο.

Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας,
μετα τιμής,
Ευτυχία Γερανίδου

Για περισσότερα άρθρα κάντε κλικ εδώ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share