Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός

Σοκ στον κινηματογραφικό κόσμο

19 Απριλίου 2020 16:28
Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ και θρήνος επικρατεί στον κινηματογραφικό κόσμο καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 64 ετών άφησε ο ηθοποιός Ραντζίτ Τσάουντρι. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο με τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία.

Ο αγαπητός στο κοινό ηθοποιός έγινε γνωστός στην Αμερική από τον ρόλο του ως Vikram στην τηλεοπτική σειρά «The Office» και σύμφωνα με το TMZ πέθανε στην Ινδία. Ο σταρ του Bollywood ζούσε στην Νέα Υόρκη αλλά όπως έγινε γνωστό είχε ταξιδέψει στην γενέτειρά του πριν από μερικές εβδομάδες και δεν μπορούσε να επιστρέψει στις ΗΠΑ λόγω του lockdown.

Θρήνος στον κόσμο του κινηματογράφου - Πέθανε από κορωνοϊό ο Άλεν Ντάβιο

Την τελευταία του πνοή από τον κορωνοϊό σε ηλικία 77 ετών άφησε ένας από τους στενότερους συνεργάτες του διάσημου σκηνοθέτη Στίβεν Σπίλμπεργκ. Ενώ, σοκ επικρατεί και στον επιχειρηματικό κόσμο με τον θάνατο πασίγνωστου Έλληνα επιχειρηματία.

Ο λόγος για τον κινηματογραφιστή Άλεν Ντέιβιο, που είχε συνδέσει το όνομά μια με δεκάδες κινηματογραφικές επιτυχίες, μεταξύ αυτών και του μλποκ μπάστερ "E.T. ο Εξωγήινος".

Ο θάνατός του αποδόθηκε σε επιπλοκές που προκλήθηκαν από τον φονικό ιό. Ο Αμερικάνος κινηματογραφιστής γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα στις 14 Ιουνίου του 1942, αλλά μεγάλωσε στο Λος Άντζελες, όπου στα τέλη των 60s γνωρίστηκε με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Πέθανε ο Λάμπρος Κοτσίρης

Φτωχότερος είναι ο νομικός κόσμος της χώρας μετά το θάνατο του Λάμπρου Κοτσίρη, Ομότιμου Καθηγητή Νομικής Σχολής ΑΠΘ, Αντεπιστέλλοντος μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και επίτιμου Διδάκτορα Νομικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του εκφράζει με ψήφισμά τη η Κοσμητεία της Νομικής Σχολής ΑΠΘ. Σοκ επικρατεί και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο μετά τον χαμό θρυλικού ποδοσφαιριστή από κορωνοϊό.

Μεταξύ άλλων ως Πρόεδρος του Τμήματος εισηγήθηκε το 1990 την διδασκαλία νομικών μαθημάτων σε ξένες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικα, γερμανικα) για τους φοιτητές Erasmus-Socrates, και εισηγήθηκε την αναγόρευση και αναγόρευσε σε επίτιμους διδάκτορες μεγάλες προσωπικότητες (Κ. Καραμανλή, Γ. Ράλλη, Γ. Μητσόπουλο, Μ. Γκορμπατσόφ, N. Mandela, R. Posner, Κ. Δεσποτόπουλο, κ.ά.)

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share