Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ (Video)

Συναγερμός!

18 Απριλίου 2020 07:30
Επίθεση με μολότοφ στον ΣΚΑΪ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Επίθεση με μολότοφ εξαπέλυσαν άγνωστοι στις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ, στο Νέο Φάληρο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο τηλεοπτικός σταθμός έχει μπει ξανά στο στόχαστρο με καταδρομική επίθεση που είχε γίνει το Δεκέμβριο του 2018.

Όπως μεταδίδει ο σταθμός, η επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν τέσσερα άτομα, φορώντας κουκούλες, έριξαν τρεις μολότοφ στο κτίριο του ομίλου στο Φάληρο. Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά της μάνδρας του κτιρίου και πέταξαν τις μολότοφ.

Αξιωματικοί ασφαλείας του σταθμού κινητοποιήθηκαν άμεσα και οι άγνωστοι εξαφανίστηκαν. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία και τρία περιπολικά έσπευσαν στο σημείο λίγο αργότερα. Η ΕΛ.ΑΣ διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των κουκουλοφόρων ενώ αναμένεται να αξιοποιηθεί και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που καταγράφουν τα πάντα στην περίμετρο των εγκαταστάσεων.

Στην πρώτη ζωντανή εκπομπή του σταθμού για σήμερα, την εκπομπή «Καλημέρα», ο παρουσιαστής Γιώργος Αυτιάς δήλωσε στον «αέρα» πως δεν έχουν σημειωθεί τραυματισμοί: «Είμαστε όλοι καλά και το πρόγραμμα του σταθμού θα συνεχιστεί κανονικά».

Συναγερμός στα γραφεία του ΣΚΑΪ: Απολυμαίνεται το κτίριο λόγω κορωναϊού!

Απολύμανση γίνεται τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΪ, καθώς η 40χρονη που νοσηλεύεται στο Αττικό έχει συγγενική σχέση με στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας του Γιάννη Αλαφούζου, που διασυνδέεται με το κανάλι. Μάθετε, επίσης, πού δουλεύει η 40χρονη.

Οι πληροφορίες λένε ότι το συγγενικό πρόσωπο της 40χρονης πέρασε τις τελευταίες ημέρες από τον χώρο- και το ακίνητο- όπου συστεγάζονται η εταιρεία και το κανάλι, και σήμερα υπήρξε κινητοποίηση για την απολύμανση του χώρου.

Και αυτό γιατί σε αυτή τη φάση κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος οτι και τα πρόσωπα που συνάντησε η 40χρονη, δεν έχουν και αυτά προσβληθεί με τον κορωνοϊό.

Τα γραφεία της εταιρείας είναι στούς πάνω ορόφους του κτηρίου και στους κάτω ορόφους είναι το κανάλι, αλλα για καλό και για κακό… έχει ξεκινήσει η απολύμανση.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share