Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτή η φωτογραφία με τα λιοντάρια που είναι σαν νεκρά στον δρόμο, έχει σοκάρει - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν

Δεν το περίμενε κανείς!

17 Απριλίου 2020 18:00
Αυτή η φωτογραφία με τα λιοντάρια που είναι σαν νεκρά στον δρόμο, έχει σοκάρει - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η φωτογραφία με τα λιοντάρια που κείτονται στους δρόμους του εθνικού πάρκου Kruger της Νότιας Αφρικής έχει προκαλέσει ανησυχία, αφού μοιάζουν να είναι νεκρά.

Τα πράγματα δεν είναι βέβαια έτσι αφού τα άγρια ζώα μόλις κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι λείπουν, βγήκαν έξω και κοιμήθηκαν μέσα στην μέση του δρόμου. Ο φύλακας φωτογράφισε μια αγέλη στην άσφαλτο, εκεί που άλλοτε ο δρόμος είναι γεμάτος από αυτοκίνητα και ανθρώπους.

Οι φωτογραφίες απαθανατίζουν ένα θέαμα ασυνήθιστο. Τα λιοντάρια κυκλοφορούν τον δρόμο αποκλειστικά τις νύχτες. Τότε είναι που αισθάνονται ασφάλεια. Μάλιστα, επιλέγουν την άσφαλτο να κοιμηθούν μόνον όταν έχει κρύο, αφού η άσφαλτος διατηρεί τη θερμότητα της ημέρας.

Πάντως παρά την ομορφιά, η εικόνα προκαλεί προβληματισμό σε ορισμένους που ανησυχούν μήπως τα λιοντάρια θεωρήσουν τους δρόμους ως ασφαλές μέρος για κυκλοφορία, γεγονός που θα δημιουργήσει προβλήματα σαν αυτό που συνέβη σε έναν άνδρα όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι την ώρα που οδηγούσε, μετά την άρση των μέτρων.

Αυτό το άτυχο αγοράκι βρέθηκε αντιμέτωπο με λιοντάρι - Μετά από λίγο έγινε κάτι που θα θυμάται όλη του τη ζωή

Αυτό το αγοράκι δέχτηκε επίθεση από λιοντάρι στο βουνό έξω από το σπίτι του στο Κολοράντο τον περασμένο μήνα, περιέγραψε πως πάλευε να σωθεί ακόμα και όταν το ζώο είχε το κεφάλι του στο στόμα του!

Ο Πάικ Κάρλσον, είπε πως όταν έπαιζε με τον αδελφό του έξω από το σπίτι της οικογένειας στο Bailey, μια αγροτική περιοχή περίπου μία ώρα νότια του Ντένβερ, ένα λιοντάρι που κατέβηκε από το βουνό του επιτέθηκε.

«Βρήκα ένα ξύλο και προσπάθησα να του το καρφώσω στο μάτι, αλλά έσπασε», ανέφερε.

Ο πατέρας του παιδιού, ο Ρον Κάρλσον, έτρεξε να βοηθήσει τον Πάικ, αφού ο μεγάλος του γιος έτρεξε να του πει τι συνέβη. Το λιοντάρι του είχε το κεφάλι του αγοριού στο στόμα του και τον είχε τραβήξει κάτω από ένα δέντρο.

«Όταν κατάφερα να τρομάξω το λιοντάρι και πήρα το παιδί, δεν μπορούσα να δω το πρόσωπό του», είπε και συνέχισε: «Υπήρχε αίμα πάνω του. Το κρανίο του ήταν σχισμένο σε πολλά σημεία. Δεν εύχομαι σε κανένα γονιό να το ζήσει αυτό».

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share