Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πένθος στη δημοσιογραφία: Έφυγε από τη ζωή ο Ρίζος Ψύλλος

Θρήνος...

16 Απριλίου 2020 23:04
Πένθος στη δημοσιογραφία: Έφυγε από τη ζωή ο Ρίζος Ψύλλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο πένθος βυθίζεται η δημοσιογραφία, λίγες μέρες μετά το θάνατο του σπουδαίου Άκη Τσόπελα, αφού στα 54 του έφυγε από τη ζωή ο Ρίζος Ψύλλος.

Ο ίδιος εργάστηκε ως συντάκτης ύλης και αρχισυντάκτης σε εφημερίδες και ιστοσελίδες. Έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο που αποδείχτηκε, δυστυχώς, μοιραίο.

Τελευταίοι επαγγελματικοί σταθμοί στους οποίους βρέθηκε ο Ρίζος Ψύλλος ήταν η ιστοσελίδα «Protagon» και η εφημερίδα «Νέα Σελίδα», ενώ είχε βρεθεί και στο site «Newpost».

Ήταν ένας δημοσιογράφος με προσήλωση στις αρχές της δεοντολογίας, πλούσιο λεξιλόγιο και έμφυτο ταλέντο στους τίτλους. Ο Ρίζος Ψύλλος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τις δύο κόρες του που υπεραγαπούσε.

Βαρύ πένθος για την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα - Συγκλονίζει το αποχαιρετιστήριο μήνυμα της (photo)

Πολύ δύσκολες ώρες για την δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Τσόλκα, αφού «έχασε» ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα, την πολυαγαπημένη της μητέρα. Βαρύ πένθος και για τον πρώην ομοσπονδιακό μας προπονητή, Φερνάντο Σάντος.

Η δημοσιογράφος που βρίσκεται στη Βοστώνη, έκανε γνωστό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη θλιβερή είδηση του θανάτου της μητέρας της, με ένα κείμενο που ραγίζει καρδιές. Η Αλεξάνδρα Τσόλκα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και της απόστασης που τη χωρίζει από την Ελλάδα, δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τη μητέρα της από κοντά.

«Κανείς ποτέ δε θα καταλάβει πως είναι να λατρεύεις και να μη μπορείς να φιλήσεις χείλη για τελευταία φορά, να μη χαϊδέψεις, να μη αγγίξεις, να μη μυρίσεις τα μαλλιά… κανείς ποτέ… ούτε τα λουλούδια δεν επιτρέπονται, τα μικρά γαρυφαλάκια που της αρεσαν, τα ροζ τριαντάφυλλα, τα γιασεμιά… και εγώ έναν ωκεανό από τα χείλη της μακριά…» έγραψε η Αλεξάνδρα Τσόλκα.

Πένθος για την Μελίνα Μακρή!

Βαρύ πένθος για την τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή. Ο πατέρας του συζύγου της Στάθη Λαγογιάννη έφυγε από την ζωή.

Η Μελίνα Μακρή είχε τεράστια αδυναμία στον πεθερό της και δεν μπορεί να πιστέψει ότι δεν βρίσκεται πια στη ζωή. Βαρύ πένθος και για τον Νίκο Κουρκούλη με την Κέλλυ Κελεκίδου να βρίσκεται στο πλευρό του!

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Γιάννη μου...Ήσουν και θα είσαι ο μπαμπάς της καρδιάς μου....Ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει, πάντα μια αγκαλιά ανοιχτή και μια καλή κουβέντα ....Ο καλύτερος πεθερός που θα μπορούσα να έχω.... Σε αγαπώ πάρα πολύ ... καλό Παράδεισο.....», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε μια φωτογραφία του.

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share