Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος: Πέθανε μεγάλος «αστέρας» του Χόλιγουντ

Απέραντη θλίψη...

16 Απριλίου 2020 21:08
Θρήνος: Πέθανε μεγάλος «αστέρας» του Χόλιγουντ
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θρήνος ξέσπασε στο Χόλιγουντ εξαιτίας του θανάτου κορυφαίου ηθοποιού, του οποίου η είδηση του χαμού έγινε γνωστή τη Μεγάλη Πέμπτη (16/4).

Ο λόγος γίνεται για τον Μπράιαν Ντένεχι, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών και ύστερα από 40 χρόνια παρουσίας σε κορυφαίες τηλεοπτικές παραγωγές και όχι μόνο. Λίγο νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός ο χαμός του θεατρανθρώπου Μπρους Μάγιερς.

Ο ίδιος είχε πρωταγωνιστήσει στις σειρές «Cocoon», «Tommy Boy» και «First Blood», ενώ είχε παίξει και στο μυθικό «Dynasty». Ο Ντένεχι είχε πέντε παιδιά, έχοντας παντρευτεί δύο φορές.

Πέθανε ο Κώστας Ξύκης

Στο πένθος βυθίστηκε η ελληνική ομογένεια στη Νέα Υόρκη, καθώς ο Κώστας Ξύκης εμβληματικός παράγοντας του ποδοσφαίρου έφυγε από τη ζωή. Επίσης, ανείπωτη θλίψη σκόρπισε στον καλλιτεχνικό κόσμο η τραγική είδηση του θανάτου ενός σπουδαίου «θεατράνθρωπου»

Ο πρόεδρος του Λονγκ Αϊλαντ Λιγκ πέθανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης. Νοσηλευόταν από τις 12 Μαρτίου όταν υπέστη εγκεφαλικό, ενώ του διαγνώστηκε και ανεύρυσμα, και βρισκόταν στην εντατική.

Τις τελευταίες μέρες βγήκε και νοσηλεύτηκε σε Μονάδα Αποθεραπείας, όμως από τη Μεγάλη Δευτέρα και μετά παρουσίασε επιδείνωση της κατάστασής του, και σύμφωνα με πληροφορίες μετά από νέο εγκεφαλικό άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στο πένθος και στη θλίψη την ομογένεια.

Πέθανε ο Κώστας Αντιπαριώτης

Τον θάνατο του μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου θρηνεί η ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο δικηγόρος Κώστας Αντιπαριώτης άφησε την τελευταία πνοή του σε ηλικία 74 ετών. Επίσης, θλίψη έχει προκαλέσει και στον παγκόσμιο αθλητισμό ο θάνατος της μητέρας κορυφαίου μπασκετμπολίστα, η οποία υπέκυψε στην ασθένεια του κορωνοϊού μετά από ένα μήνα νοσηλείας.

Ο εκλιπών αποτέλεσε μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, ενώ στο παρελθόν διετέλεσε πρόεδρος της ΠΑΕ Αιγάλεω, καθώς και μέλος της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Σοκ στον επιχειρηματικό κόσμο - Πέθανε ο Γιώργος Καλούδης

Θρήνος στον επιχειρηματικό κόσμο καθώς απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών ο Γιώργος Καλούδης. Σοκ επικρατεί και στον καλλιτεχνικό χώρο με την είδηση πως αγαπημένος ηθοποιός έχασε τη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής» ο εκλιπών σήμερα το πρωί αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγη ώρα αργότερα απεβίωσε πιθανότητα από ανακοπή καρδιάς.

Η κηδεία του Γιώργου Καλούδη θα γίνει αύριο Μ. Τετάρτη 11.30 το πρωί στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην πόλη της Ρόδου σε αυστηρό οικογενειακό κύκλο όπως προβλέπει η σχετική διάταξη των μέτρων που εφαρμόζονται για την αποφυγή και περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share