Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Νέο «ξέσπασμα» του Νίκου Χαρδαλιά: «Κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα…»

Τι τον εξόργισε;

16 Απριλίου 2020 18:43
Νέο «ξέσπασμα» του Νίκου Χαρδαλιά: «Κάνουν σαν να μη συμβαίνει τίποτα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε νέο «ξέσπασμα» απέναντι σε όσους Έλληνες δήλωσαν, ότι δε θα ακολουθήσουν τα περιοριστικά μέτρα της Κυβέρνησης, προχώρησε στην τελευταία ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας επεσήμανε μία έρευνα, σύμφωνα με την οποία 9 στους 10 συμπολίτες μας τόνισαν, ότι θα κάτσουν σπίτι και θα ακολουθήσουν τα μέτρα για τον κορωνοϊό, εξαίροντάς τους για το «ελληνικό φιλότιμο», όπως το αποκάλεσε ο ίδιος.

Παράλληλα, όμως, ο κύριος Χαρδαλιάς είπε πως «είναι ελάχιστοι, αλλά ικανοί να τα γκρεμίσουν όλα», σχετικά με το 10% που δήλωσε… ανυπάκουο.

«Κάνουν λες και ο ιός δε θα φτάσει σε αυτούς ή σε όσους. Λένε, ότι θα συνεχίσουν στις συνήθειες τους λες και δε συμβαίνει το παραμικρό, λες και θα πάθουμε κάτι, αν για μια χρονιά δεν φάμε τη μαγειρίτσα με όλους τους ανθρώπους μας», συνέχισε ο ίδιος, χαρακτηρίζοντας τη μερίδα αυτή των συμπολιτών μας ανεύθυνους, προσθέτοντας διευκρινιστικά πως στα περιοριστικά μέτρα δεν προβλέπεται η μετακίνηση σε φίλους και συγγενείς, ενώ επεσήμανε πως το πρόστιμο των άσκοπων μετακινήσεων θα βρεθεί από τα 150 στα 300 ευρώ.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κορωνοϊός: 15 ακόμη κρούσματα στην Ελλάδα - Στα 2.207 συνολικά

Ακόμη 15 κρούσματα του κορωνοϊού υπάρχουν στην χώρα μας, με το σύνολο να φτάνει τα 2.207, σύμφωνα με την ενημέρωση του Σωτήρη Τσιόδρα, ο οποίος επιβεβαίωσε τους 105 θανάτους για την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον καθηγητή λοιμωξιολογίας και εκπρόσωπο του Υπουργείου Υγείας, το 56% των κρουσμάτων αφορούν άνδρες και το 44% γυναίκες, με τα 569 να έχουν σχέση με ταξίδι στο εξωτερικό και τα 921 να αφορούν ήδη γνωστό κρούσμα.

Από τους συμπολίτες μας, 69 βρίσκονται στις ΜΕΘ, με μέσο όρο τα 68 έτη, ενώ οι 56 είναι άνδρες και οι 13 είναι γυναίκες. Το 82% έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών και 33 έχουν βγει από την εντατική.

Σχετικά με τους θανάτους, οι 76 είναι άνδρες και οι 29 είναι γυναίκες, με μέσο όρο τα 73 έτη και το 89.5% έχουν υποκείμενο νόσημα ή είναι άνω των 70 ετών.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share