Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Έκανα το διαφημιστικό γιατί…» - «Ξεσπά» και πάλι στους επικριτές του ο Πέτρος Γαϊτάνος

Όλα όσα είπε

16 Απριλίου 2020 17:31
«Έκανα το διαφημιστικό γιατί…» - «Ξεσπά» και πάλι στους επικριτές του ο Πέτρος Γαϊτάνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ξεσπά» και πάλι ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος απαντά για ακόμη μία φορά «ξεσπώντας» και πάλι στους επικριτές του, σχετικά με όσα αναφέρθηκαν για το διαφημιστικό σποτ, που έκανε για το Πάσχα.

Ο διάσημος ερμηνευτής αναφέρει, ότι δέχεται συνεχείς προτάσεις και αποδέχεται μόνο, όταν έχει να πει κάτι ουσιώδες. Θεωρεί, λοιπόν, πως τώρα είναι μια περίοδος ουσιαστικά και κάνει από καρδιάς όσα κάνει για το Πάσχα τα τελευταία 25 χρόνια.

Ο ίδιος μίλησε και για την εβδομάδα των Παθών, τις μέρες του αυτοπεριορισμού του και τη σημασία των άγιων ημερών για εκείνον στο OPEN, τονίζοντας πως το σποτ έγινε, για να εκφραστεί η κοινωνική αλληλεγγύη και να υπενθυμιστεί στον κόσμο, ότι πρέπει να ακολουθήσει τις οδηγίες από την Κυβέρνηση και την εκκλησία.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

«Αυτό που γίνεται με κάνει να…» - Δυναμική απάντηση του Πέτρου Γαϊτάνου στους επικριτές του

Σε δυναμική απάντηση απέναντι στους επικριτές του προχώρησε ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο οποίος μίλησε για τον κορωνοϊό, την καραντίνα και όσους τον σχολιάζουν για τη σύνδεσή του με την εκκλησία και το Πάσχα, με αφορμή την εμφάνισή του σε πρόσφατο τηλεοπτικό σποτ.

Ο διάσημος ερμηνευτής ανέφερε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 πως «παρακολουθώ πολύ λίγα πράγματα και γενικώς δεν πολυασχολούμαι. Από την άλλη, όμως, όσα φτάνουν στα αυτιά και τα μάτια μου, υπάρχουν παιδιά – ειδικά τώρα στο ίντερνετ – χιλιάδες αναφορές και φωτογραφίες. Ειδικά όταν είσαι και ένας γνωστός άνθρωπος και κάνει κάτι το οποίο έχει μια αιχμή προβολής, λογικό είναι να τραβάς πολύ την προσοχή. Εκεί, λοιπόν, υπάρχουν εκατομμύρια αναφορές. Δεν σας κρύβω πως αυτό το πράγμα με κάνει να μαζευτώ. Δεν θέλω να πολυεκτίθεμαι».

«Ο καθένας μας εκφράζει αυτά που αγαπάει πιο πολύ και γω δεν το κάνω τυχαία αυτό. Το κάνω γιατί αγαπώ πάρα πολύ το Θεό και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσική. Το κομμάτι, λοιπόν, αυτό της εκκλησιαστικής μουσικής που το συνδυάζω μαζί με το σύγχρονο τραγούδι και την παραδοσιακή μουσική ταυτόχρονα, ως τρία ρεπερτόρια που τρέχουν στην καριέρα μου εδώ και τριάντα χρόνια, είναι αυτό που αγαπώ πιο βαθιά μέσα μου» συμπλήρωσε με ειλικρίνεια ο Πέτρος Γαϊτάνος.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share