Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η πρώτη και τελευταία αγκαλία που έκανε στο αδερφάκι του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο - Ραγίζει καρδιές

Θα δακρύσετε

16 Απριλίου 2020 15:22
Η πρώτη και τελευταία αγκαλία που έκανε στο αδερφάκι του έχει συγκλονίσει το διαδίκτυο - Ραγίζει καρδιές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή ήταν η πρώτη και η τελευταία αγκαλιά που έκανε αυτό το αγοράκι στο μωρό αδερφό του και έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο. Μόλις διαβάσετε την ιστορία του θα δακρύσετε...

H Μπράντι Γκουέτλερ και ο Τόμι Μπουτσμέγιερ από το Fort Pierce της Φλόριντα έζησαν τον ενθουσιασμό και την απελπισία στο μικρότερο δυνατό χρονικό διάστημα. Στις 18 Αυγούστου απέκτησαν δύο υπέροχους γιους. Τα δίδυμα είχαν μόλις έρθει στον κόσμο, αλλά ήταν ήδη πολύ δεμένα.

11 μόνο μέρες μετά την γέννηση τους οι περήφανοι γονείς τράβηξαν αυτήν την εντυπωσιακή φωτογραφία του Χαούκ και του Μάσον. “Είναι η πρώτη φορά που άγγιξαν ο ένας τον άλλο και μόλις ο Μάσον ένιωσε ότι ο Χαούκ ακούμπησε το χέρι του, χαμογέλασε πλατιά”, έγραψε η μάνα γι’αυτή την αξέχαστη στιγμή.

Μια αγκαλιά που έχει στιγματίσει, όπως και αυτή που έκανε ένα μωρό στην μητέρα του την ώρα που γεννήθηκε. Μπορούν να συμβούν πολλά αξιοπερίεργα αλλά τόσο θαυμαστά σε ένα μαιευτήριο.

Αλλά η αγάπη τους επισκιάστηκε από μια τραγική διάγνωση: λίγο μετά την γέννα του, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο Χαούκ έπασχε από συγγενή διαφραγματοκήλη, δηλαδή το διάφραγμα του δεν είχε σχηματιστεί πλήρως και τα όργανα της κοιλιάς του εισχωρούσαν στην κοιλότητα του στήθους.

Οι φίλοι και η οικογένεια του ανησυχούσαν για την ζωή του μωρού και παράλληλα υπήρξε μια τεράστια αντίδραση στην γλυκιά φωτογραφία των δύο μωρών που αγκαλιάζονταν. Η Μπράντι και ο Τόμι ήταν ευγνώμονες για την τεράστια πνευματική υποστήριξη που έλαβαν, αλλά δυστυχώς μοιράστηκαν ένα τραγικό μήνυμα στο Facebook: ο Χαούκ πέθανε στις 7 Σεπτεμβρίου.

Άφησε πίσω τους γονείς του, τον δίδυμο αδερφό του και την συγκλονισμένη κοινότητα που τον στήριζε μέσω διαδικτύου. Η σελίδα των γονιών στο Facebook γέμισε λόγια συμπόνιας.

Παρ’όλο που ο Χαούκ και ο Μάσον δεν θα μεγαλώσουν μαζί, η Μπράντι και ο Τόμι είναι ευγνώμονες γι’αυτή την σύντομη στιγμή τρυφερότητας που απόλαυσαν.

TAGS
 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share