Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αγριο βρίσιμο στη Βουλή! Παρα λίγο να πέσει ΞΥΛΟ ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και Σύριζα!!! (VIDEO)

18 Ιουλίου 2013
Αγριο βρίσιμο στη Βουλή!  Παρα λίγο να πέσει ΞΥΛΟ ανάμεσα σε Χρυσή Αυγή και Σύριζα!!! (VIDEO)

Απίστευτες σκηνές εξελίχθηκαν για μια ακόμη φορά στη Βουλή, όπου βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτόξευσαν χυδαίες βρισιές εναντίον βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με τους τελευταίους να καταγγέλλουν πως τους προκάλεσαν να βγουν εκτός Κοινοβουλίου να λύσουν τις διαφορές τους!
Η ένταση ξεκίνησε όταν από το βήμα της Βουλής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος κατήγγειλε ότι η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί τα γραφεία της στη Βουλή για να απειλεί πολίτες ενόψει μιας «δικτατορικής εκδήλωσης που ετοιμάζει στη Μεσσηνία».


«Έλα έξω Διαμαντόπουλε να μου τα πεις αυτά»!
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Δημήτρης Κουκούτσης σήκωσε το γάντι του κ. Πετράκου και ανεβαίνοντας στο βήμα, απευθύνθηκε με πολύ επιθετικό τόνο στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την αξιωματική αντιπολίτευση.
Αφού υποστήριξε ότι ο κ. Πετράκος απέκρυψε ότι το τηλεφώνημα της Χρυσής Αυγής έγινε σε ιστοσελίδα του αντεξουσιαστικού χώρου και όχι σε πολίτες, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής πέρασε στην αντεπίθεση: «Που ήταν η ΕΡΤ και ο κ. Πετράκος, όταν πέθαινε κόσμος επειδή δεν είχε να ζήσει, όταν απολύονταν χιλιάδες; Ο κ. Πετράκος φώναξε κάποτε στη Μεσσηνία το σύνθημα που είναι κρεμασμένο με πανό σήμερα στην ΕΡΤ, το "ΕΑΜ ΕΛΑΣ Μελιγαλάς". Και του είπα και εγώ τότε στο "Βίτσι και στο Γράμμο σας βάλαμε στην άμμο"».
Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κουκούτση να φωνάζει από το βήμα: «Ησυχία κομμουνιστές»! Εκείνη την ώρα, παρενέβη ο Θανάσης Παφίλης του ΚΚΕ με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να λέει σε υψηλούς τόνους: «Συγνώμη δεν μίλησα σ΄ εσάς. Εσάς σας τιμώ. Αυτοί δεν είναι κομμουνιστές, είναι γιαλαντζί κομμουνιστές».


Λίγο μετά, ο ίδιος απαντώντας σε παρατήρηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου (που είχε πει τη φράση με τα «γουναράδικα»), του έδωσε ραντεβού εκτός Κοινοβουλίου για να λύσουν τις διαφορές τους: «Έλα έξω Διαμαντόπουλε να μου τα πεις αυτά. Έλα έξω!»
Κόντεψαν να παίξουν ξύλο: Απίστευτες βρισιές!


Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Κουκούτσης πέρασε μπροστά από τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Αρκεί κανείς να δει στο βίντεο την έντρομη αντίδραση του αντιπροέδρου της Βουλής Γιώργου Καλαντζή! «Ε! Ε! Ήρεμα, ήρεμα! Ε!» φώναξε φοβούμενος ότι θα μεταβληθεί σε ρινγκ η Βουλή.
Σύμφωνα με καταγγελίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, ο κ. Κουκούτσης τους απείλησε, ενώ οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Παναγιώτης Ηλιόπουλος και Κώστας Μπαρμπαρούσης τους έβρισαν χυδαία με εκφράσεις όπως «γαμ**λες», «πουταν*κια», «μουν*σκυλα», «γαμ**νται οι μάνες σας»...

πηγή: star.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share