Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτες «ουρές» έξω από σούπερ μάρκετ - Αυτοψία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Παγκράτι αλλά και Μαρούσι (Video)

Κάποιοι δεν βάζουν μυαλό

16 Απριλίου 2020 13:29
Απίστευτες «ουρές» έξω από σούπερ μάρκετ - Αυτοψία σε Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Παγκράτι αλλά και Μαρούσι (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτες ουρές σχηματίστηκαν σε σούπερ μάρκετ αλλά και σε τράπεζες από το πρωί σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Το γεγονός πως βρισκόμαστε τρεις ημέρες πριν από την Κυριακή του Πάσχα έβγαλαν τον κόσμο έξω , ο οποίος έσπευσε για τα ψώνια του πασχαλινού τραπεζιού. Με την γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή να ανακοινώνει πριν από λίγο το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για τις επόμενες ημέρες

Οι εικόνες έρχονται από την Κηφισιά, την Νέα Ερυθραία, την Πατησίων, το Παγκράτι αλλά και το Μαρούσι. Κάποιοι βλέποντας την κατάσταση που επικρατεί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν ενώ άλλοι περίμεναν υπομονετικά περιμένοντας έως και μια ώρα όρθιοι ωσότου φτάσει η σειρά τους να εξυπηρετηθουν με τις συστάσεις να γίνονται συνεχώς από τα μεγάφωνα να τηρείται η απόσταση των δύο μέτρων κάτι που οι καταναλωτές τηρούσαν.

Βίντεο από σούπερ μάρκετ σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι:

Πηγή: protothema.gr

Λιποθύμησε άνδρας και έπεσε ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας - «Μην τον πλησιάζετε» φώναζαν

Ένα τραγικό περιστατικό είδε το φως της δημοσιότητας το οποίο κατήγγειλε μέσω της ιστοσελίδας mag24.gr μια κάτοικος Λαμίας.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Τετάρτης, γύρω στις 10:30, ένας άνδρας ζαλίστηκε και έπεσε, ενώ περίμενε στην ουρά της τράπεζας, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι του. Η ίδια ανέφερε ότι αμέσως φώναξαν έναν αστυνομικό της δημοτικής αστυνομίας, «που δεν συγκινήθηκε ιδιαίτερα», αλλά το εξωφρενικό, όπως καταγγέλλει, είναι άλλο.

Κατά τα λεγόμενά της, ενώ περίμεναν το ΕΚΑΒ, η ουρά συνέχιζε να προχωράει κανονικά σαν να μην τρέχει απολύτως τίποτα, ενώ όταν ένας κύριος πλησίασε τον άνδρα και τον ρώτησε πώς νιώθει, μια κυρία φώναξε «μην τον πλησιάζετε!», φοβούμενη προφανώς λόγω κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ίδια, μια άλλη γυναίκα αναρωτήθηκε αν θα επιστρέψει στην ουρά, «για να ξέρουμε τη σειρά». Φαίνεται λοιπόν πως τα περιστατικά με τις ουρές στις τράπεζες είναι Πανελλαδικό φαινόμενο.

 

Ειδήσεις

Ροή ειδήσεων

Share